Využite cenovo atraktívne sady prístrojov a inovatívnych produktov.

Blog

Niekoľkokrát za týždeň sa prostredníctvom našich článkov dozviete novinky zo sveta zdravia i výživy a nazriete pod pokrievku našej komplexnej spoločnosti.

Cui bono - Kto má z toho prospech?

Zdravým rozumom proti absurdite tzv. pandémie

Keď sledujem dnešný svet, tak vidím jednu koordinovanú akciu od Austrálie, cez Čínu, Indiu a Irán, Rusko, cez celú Európu, až po všetky štáty Ameriky, pri ktorej sa zavádzajú rovnaké protipandemické “opatrenia“... Čítať viac

Ako na minimalistické Vianoce?

Keď je menej skutočne viac

Obdarovanie možno považovať za spôsob prejavu lásky a náklonnosti. No v čase hojnosti a prekvitajúceho predsviatočného konzumerizmu si treba určiť pravidlá. Chcete vedieť viac?

Digitálna demencia

Postihnúť môže nielen vás, ale aj vaše deti

Smartfóny so sebou nesú okrem mnohých pozitív i viaceré negatíva. Digitálna demencia, dôsledok nadužívania technológií, je jednou z nich. Chcete vedieť viac?

Davide Wolfe

Expert na zdravie, výživu a prirodzenú krásu

Milovník prírody, zástanca živej stravy, nadšený propagátor superpotravín. David Wolfe v sebe skrýva hneď niekoľko zaujímavých osobností. Chcete vedieť viac?

30 vecí, ktoré ľudia v starobe ľutujú

Budete ich ľutovať aj vy?

Mladí často nemajú čas zamýšľať sa nad vecami, ktoré sa neskôr ukážu ako kľúčové. Starší ľudia nám však dávajú tipy, ako v budúcnosti predísť trieskaniu hlavy o stenu. Chcete vedieť viac?

Psychadelické drogy: dobro alebo zlo?

Dokázalo sa ľudstvo konečne prepracovať k nesmrteľnosti?

Psychadelické drogy mali nenahraditeľnú úlohu v psychiatrickej liečbe. Po dvadsiatich rokoch však nastal zlom, ktorý ich pretvoril na úhlavného nepriateľa spoločnosti. Chcete vedieť viac?

Alchýmia večného života

Dokázalo sa ľudstvo konečne prepracovať k nesmrteľnosti?

Snaha o večný život trvá takmer tak dlho ako ľudstvo samo. Dokázali sme sa vďaka moderným technológiám konečne pohnúť vpred? Chcete vedieť viac?

Smoothiada

Toto leto sú v kurze smoothies!

Každý piatok si môžete na dokonale chutnom a zdravom smoothie pochutnať v BioBare Raw Vegan Fusion zdarma. Stačí sa zapojiť do súťaže Smoothiada. Chcete vedieť viac?

Cesty Wima Hofa vedú po slovenských chodníkoch

Tri dni v srdci Európy v spoločnosti Ľadového muža

Od Dunaja k Tatrám, od Michalskej brány po Velickú dolinu, cez Dobšinskú ľadovú jaskyňu až po Dunajec. Wim Hof si Slovensko zamiloval. Chcete vedieť viac?

Výrobcovia

© 2013 - 2024 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency