Využite cenovo atraktívne sady prístrojov a inovatívnych produktov.

Modlárstvo ku lži

Lož o očkovaní je len špičkou ľadovca

21. 12. 2022 Covid-19 Korona Koronavírus Vírusy Vírusové choroby Pandémia  Milosz Matuschek
Modlárstvo ku lži

Uctievanie injekčnej striekačky je len jedným z nespočetných prehreškov. (Cartoon: Bob Moran)  

Lož o vakcíne je iba špičkou ľadovca menom korona. Zoznam škandálov stačí na jedno obtočenie zemegule. Zhrnutie.

Lož o očkovaní priniesla pohyb do objasňovania koronovej nespravodlivosti. Naratív sa rozpadáva a potáca sa, pandémia finálne stratila svoju hrôzu. Vakcíny sa stali ležiakom. Nikto už nemôže poprieť, že politici klamali občanom o účinnosti vakcín na Covid. Reklamné kampane, ktoré mali očkovaným ľuďom umožniť opäť žúrovať v klube alebo navštíviť babičku, hovoria jasnou rečou zavádzania. Rovnako tak povinnosť preukazovania sa certifikátom a zrušenie karantény pre očkovaných ľudí. Dnes vieme: Toto všetko boli privilégiá za poslušnosť tých, ktorí boli ochotní dať sa zaočkovať, čisto propagandistické vzdušné číslo, bez opory vo vedeckých dôkazoch.


Nejde o dymiacu zbraň, ale o dym

Ale lož o očkovaní je len špičkou ľadovca. Zoznam nezrovnalostí je dlhý, tiahne sa okolo celej zemegule a možno ho nájsť takmer vo všetkých témach súvisiacich s pandémiou od začiatku pandémie. Pri vyhodnocovaní témy Korona teda nejde iba o jedno veľké opomenutie (zanedbanie), ktoré spochybňuje všetko. Nejde o dymiacu zbraň. Ide o dym. Celá téma bola od začiatku tak dôsledne zahmlievaná, nabitá moralizmom, popretkávaná dogmami a zákazmi myslenia a lemovaná vytváraním paniky, že už na jar 2020 mali vyzváňať všetky poplašné zvony. Od začiatku bolo hlavným cieľom pripraviť svetovú komunitu na podanie nového mRNA „očkovania“. V konečnom dôsledku išlo o celosvetový lekársky pokus na ľuďoch – a ten pokračuje dodnes. Tí, ktorí pozorne počúvali, sa mohli dozvedieť už na stretnutí Svetového ekonomického fóra (World Economic Forum – WEF) v Davose v januári 2019: Na jeseň 2019 sa mal uskutočniť „Event 201“, simulačná hra na boj proti ďalšej pandémii, organizovaná okrem iných Svetovým ekonomickým fórom ( WEF) a Bill & Melinda Gates Foundation, Už vtedy znelo heslo: „Svet podnikania bude potrebovať vlády a vlády budú potrebovať svet podnikania“.  


Tom Inglesby, MD @T_Inlesby


Event 201 osvetlí potrebu plného zapojenia sa sektora verejného zdravia, globálneho obchodu, vedy, financií, bezpečnosti a politického vedenia + práce pre spoločné účely, aby sa zvládli výzvy novej pandémie. Biznis bude potrebovať vládu a vláda bude potrebovať biznis #wef #Davos2019 2/2


Vo sférach WEF je spoľahlivo známa len jediná odpoveď na všetky problémy sveta a to sú „verejno-súkromné partnerstvá“ (Public-Privat-Partnerships), obchodná parafráza toho, čo možno označiť aj ako globálny korporativizmus. A presne to sa stalo: pár týždňov po simulácii, vypukla pandémia a farmaceutické spoločnosti, vlády a médiá naladili chór paniky. Bill Gates mal vtedy už zainvestovaných 55 miliónov dolárov do BioNtech, spoločnosti, ktorá nikdy predtým nepriviedla na trh liek, nieto ešte vakcínu. Už v januári 2020 vykúzlia z klobúka veľmi nabudený zakladatelia BioNtechu z Mainzu „vakcínu“, keď svet ešte ani len netušil, že existuje niečo také ako pandémia. Tá bola vyhlásená WHO až v marci 2020, po tom ako zmenila definíciu pandémie.



Milosz Matuschek @m_matuschek

Dňa 23. januára 2020 Drosten zverejnil svoj PCR test s hodnotou Ct 45 (!) na základe vzorky z vírusovej databázy. Kde je ten izolát? 

Eurosurveillance.org Eurosurveillance | Detection of 2019 novel coronavirus (2019-nCoV) by real-time RT-PCR Background. The ongoing outbreak of the recently emerged novel coronavirus (2019-nCoV) poses a challenge for public health laboratories ... 8:11 PM ∙ Nov 15, 2022  


Ústredným stavebným kameňom komplexu Korona, bola lož so štatistikami. Nemecký virológ Christian Drosten, dodal svetelnou rýchlosťou PCR test, (údajné „Peer review“ si zadovážil do 24 hodín), (pozn. red.: Peer review - z angl. „kontrola seberovnými“ - recenzné hodnotenie diela tretími osobami , spravidla odborníkmi činnými v rovnakej oblasti), ktorý WHO okamžite vyhlásila za „zlatý štandard“ a pomocou ktorého politici v konečnom dôsledku dokázali kontrolovať priebeh pandémie. PCR test sa stal monštranciou (pozn. red.: strieborná pozlátená nádoba, užívaná od stredoveku v katolíckej liturgii na verejné vystavenie Oltárnej sviatosti komunity) Korona viery, jeho samotná štruktúra bola v praktickom zmysle čierna skrinka. Pretože PCR test funguje ako mikroskop. Môžete ho zamerať, ako sa vám páči, a tak vygenerovať sériu pozitívnych testov, ktoré by sa následne mohli brať ako základ pre opatrenia. Týmto spôsobom by sa dala „pritestovať“ pandémia a politici by sa mohli pohodlne odvolávať na „vedecké nevyhnutnosti“.



Video: Dr. Anthony Fauci sa o prenose SARS-CoV-2, testovaní, imunite a vakcínach.  Anthony Fauci, od min 5:00  (17. 7. 2020)     

Stačí zostriť hodnotu Ct a PCR test reaguje na bunkový odpad ("mŕtve nukleotidy"),


Podmienky skúšobných laboratórií? Neznáme. Duplikačné cykly testov? Neštandardizované. Od 35 amplifikačných cyklov (tzv. Ct hodnota) sa test PCR považuje za bezcenný, reaguje potom na všetko možné, vrátane na materiál mŕtvych buniek. Na diagnostiku nikdy nebol určený. Drosten použil na svoj test 45 duplikačných cyklov.      


Screenshot: Eurosurveillance

To všetko stačilo na to, aby sa dala do pohybu mantra incidencií (pozn. red.: incidencia je štatistický číselný termín, ktorý udáva výskyt určitého javu na 100, 1000, 10 000 atď. ľudí v určitom čase, najčastejšie rok), ktorá by od tej chvíle mala určovať globálne smerovanie opatrení. Päť pozitívnych testov (s neznámymi hodnotami Ct) na 10 000 obyvateľov by malo na mnohých miestach postačovať na odôvodnenie obmedzenia základných práv, až po odňatie slobody zdravým ľuďom.

Politici zatýkali svojich občanov na základe vedeckých nezmyslov, na základe dátovej kaše. Tlač kolektívne stála v pozore a nechala tento nezmysel prejsť. Mohlo sa to vedieť: Drosten už vynikol ako šírič paniky a poháňač naratívov počas prasacej chrípky v roku 2009. Podobne aj Neil Ferguson, matematik z Imperial College v Londýne, ktorý vtedy, podobne ako pri Korone zverejnil zmätené modely s hororovými číslami úmrtí. Treba to ešte pripomínať? Drostenova nemocnica Charité v Berlíne a Imperial College boli na zozname príjemcov darov Nadácie Billa a Melindy Gatesovcov. Čo dodnes vieme o mŕtvych ktorý zomreli na Koronu? Aj tu je všetko pochované v čiernej skrinke. Motocyklisti, ktorí mali nehodu a ktorým na operačnom stole ešte vrazili do nosa tyč PCR testu, boli tiež započítaní ako úmrtia na Koronavírus.

Pitvy sa do dnešného dňa z veľkej časti neuskutočňovali. Veda, politika a médiá vynaložili maximálne úsilie, aby udržali dôkazovú základňu korónovej politiky v hmle. Zjavná bola nádej, že sa možno aspoň vyhovoriť na «plausible deniability» (pozn red.: pravdepodobná popierateľnosť - je posun zodpovednosti v hierarchiách a reťazcoch velenia). Jedny si myslia, že môžu poukazovať na vedu, iní na politiku a medzi nimi médiá krčia plecami a odvolávajú sa na nejakých „overovačov faktov“ (fact checkers). Už teraz sú tu prví, ktorí volajú po Covid amnestií, po hrubej konečnej čiare. Nemecký minister zdravotníctva Jens Spahn sa dokonca domnieva, že by sa mu mali ospravedlniť aj občania.  


Bod zlomu začal

Napokon, očkovacia kampaň sa mohla spustiť len tak, bez námahy, pretože bola pripravovaná už v ranom štádiu. V boji proti „odporcom očkovania“ vo Veľkej Británii pomáhali aj tajné služby. Pre núdzové schválenie vakcín, bolo tiež potrebné očierniť všetky alternatívne metódy liečby Covidu ako nebezpečný nezmysel, a tým považovať očkovanie za bezalternatívne. Médiami šírené klamstvo, že „Ivermectín“ je odčervovač koní, teda liek z veterinárnej medicíny, bolo obzvlášť zrejmé. Ten je nielen schválený pre ľudí, ale používa sa aj v mnohých krajinách na liečbu Covidu. Problém s Ivermektínom: je dosť lacný, takže sa na tom nedalo zarobiť.  


Video: Skúsenosti Joea s Ivermectínom z kanála Joe Rogan Experience    

Nachádzame sa vo fáze zmeny doby alebo zmeny paradigmy doby. Čas slovných mágov a vakcinátorov v médiách sa skončil. Médiá uviazli v dileme, ktorú si sami zvolili: Pri spracovávaní nespravodlivostí spôsobených Covidom, musia vždy priznať aj svoje vlastné zlyhanie. Druhou alternatívou je, že zahynú spolu Covidovým naratívom, uzamknutí v iluzórnej realite nimi spolu formovanej (vytváranej) doktríny. Po dosiahnutí tohto bodu bude mať väčšina novinárov pocit, ako keď spadla železná opona – a oni ešte stále budú písať pre (sovietsku) PRAVDU.

Kto má v tele ešte iskierku profesionálnej etiky, mal by na tom začať pracovať najneskôr teraz: vo verejnom záujme – a vo vlastnom záujme.


O autorovi: Miloš Matuschek je právnik a publicista. Je vydavateľom www.freischwebende-intelligenz.org a autorom bestselleru  „Ak to nikto nehovorí, ja to poviem“ ("Wenn´s keiner sagt, sag ich´s") ktroré vyšlo vo vydavateľstve Fifty-Fifty v roku 2022.

Zdroj: Freischwebende Intelligenz -  https://www.freischwebende-intelligenz.org/p/gotzendienst-der-luge 



Súvisiace produkty

Vitamín D3 + K2 MK7 pre bábätká a deti 200 IE + 15 µg all trans

Vitamín D3 + K2 MK7 pre bábätká a deti 200 IE + 15 µg all trans

21,80 €

Všetky naše výrobky s obsahom vitamínu D obsahujú ako aktívnu zložku vysoko kvalitný prémiový vitamín D3, ktorý je špeciálne vyrobený pre Sunday Natural v USA podľa prísnych špecifikácií, pričom sa úplne vyhýba skrytým prísadám. Účinná látka sa preto vyznačuje čistotou, ktorá je na trhu jedinečná. Vitamín D a vitamín K2 Vitamín D a vitamín K2 sú kofaktory pri regulácii metabolizmu vápnika. Tieto dva vitamíny spoločne riadia bunky, ktoré vytvárajú a rozkladajú kosti, a dôležité transportné molekuly, ktoré zabezpečujú správne využitie vápniku. Ak je pri užívaní vitamínu D3 nedostatok vitamínu K2, existuje riziko nadmerného ukladania vápnika v cievach a orgánoch (riziko kalcifikácie, artériosklerózy, obličkových kameňov atď.). Kombinácia a pomer vitamínu D3 a K2 v našom produkte zaisťuje optimálnu interakciu. Vitamín K2 MK7 all-trans z Nórska Vitamín K2 existuje v rôznych formách, ktoré majú rôznu účinnosť. Vitamín K2 MK7 je teraz zďaleka najefektívnejšou formou K2. Aj medzi rôznymi účinnými látkami vitamínu K2-MK7 stále existujú značné rozdiely, pretože molekula vitamínu sa vyskytuje v rôznych chemických zloženiach - hovorí sa o takzvaných cis- a trans- izoméroch vitamínu K2. Predpokladá sa, že telo môže využiť iba trans- formu. Náš originálny vitamín K2VITAL® K2 z Nórska je jednou z mála produktov na trhu, ktorý dokáže zaručiť v obsahu 100% prítomnosť vysoko účinného all-trans MK7 vitamínu K2 a ručí za to špeciálnym laboratórnym testom z Nórska. Nosný olej MCT pre optimálnu ochranu a lepšiu absorpciu Vitamín D a vitamín K2 sú vitamíny rozpustné v tukoch a telo ich môže absorbovať iba spolu s tukmi. Pre naše kvapky Sunday Natural Vitamin D3 + K2 sme preto ako nosný olej vybrali obzvlášť kvalitný MCT olej vyrobený v Nemecku na báze kokosového oleja. MCT olej štiepi vitamíny rozpustné v tukoch na rozdiel od iných nosných olejov, ktoré takmer neštiepia vitamíny, ako napr. olivový olej, takže je to najlepšia voľba pre optimálnu ochranu účinných látok, pričom mastné kyseliny so stredným reťazcom v nosnom oleji sú tiež samy osebe hodnotnou výživnou látkou. Aby sme mohli dodatočne zaručiť obsah účinnej látky, nechávame naše hotové kvapky (nielen suroviny!) testovať nezávislým nemeckým laboratóriom. Vstrebateľnosť Zatiaľ čo sa kapsuly a tablety musia najskôr rozpustiť v tele, aby sa uvoľnila aktívna zložka, vitamíny D3 a K2 z oleja sú v ústnej dutine okamžite biologicky dostupné a môžu sa preto optimálne vstrebávať. Používanie olejov je tiež obzvlášť výhodné a sú vhodné aj pre ľudí, ktorí majú ťažkosti s prehĺtaním kapsúl alebo tabliet. Všetky naše oleje majú vysoko kvalitné sklenené pipety, ktoré mimoriadne uľahčujú dávkovanie až po kvapku. Na rozdiel od fľaštičiek s kvapkadlom, s ktorými sa často ťažko manipuluje a majú tendenciu sa rozmazávať, sa sklenené pipety ľahko používajú a čistia. Dávkovanie 1 kvapka denne s jedlom. Doplnky výživy Neprekračujte odporúčaný denný príjem. Doplnky výživy nenahrádzajú vyváženú a rozmanitú stravu. Uchovávajte mimo dosahu detí. Odporúčania DGE Nemecká spoločnosť pre výživu odporúča pre dospelých v zime dodatočný príjem najmenej 800 IE vitamínu D3. Poznámka: Mnoho výskumníkov a neziskových organizácií považuje tieto odporúčania za príliš nízke na to, aby účinne zabránili ich nedostatku. Americká endokrinná spoločnosť odporúča príjem najmenej 1 500 - 2 000 IE a Rada pre vitamín D (USA) odporúča príjem 3 000 - 6 000 IE. V súčasnosti neexistujú žiadne individuálne odporúčania pre vitamín K2. Nemecká spoločnosť pre výživu odporúča celkový príjem vitamínu K najmenej 70 µg. Poznámka: Posledné výskumy ukazujú, že vitamín K1 a vitamín K2 majú výrazne odlišné profily účinku. Zhrnutie týchto dvoch vitamínov nemá na tomto pozadí skutočne zmysel. Potreba vitamínu K2 zatiaľ nebola vedecky dokázaná. Kompletnú karboxyláciu matricového GLA proteínu a osteokalínu - ústrednú úlohu vitamínu K2 - je možné pozorovať iba pri dávkach okolo 100 µg / deň. Zloženie MCT olej (vysoko kvalitné mastné kyseliny so stredne dlhým reťazcom, z kokosového oleja), vitamín K2 MK7 (originálny K2VITAL®, 100% all-trans, z rastlinných olejov geraniol a citronella), vitamín D3 (z lišajníka) Zloženie v dennej dávke (1 kvapka)% NRV * Vitamín D3                      200 IU (25 µg)              100% Vitamín K2                      15 µg                                   20% *% referenčného množstva živín Celkom: 600 kvapiek / 120.000 IU D3 + 900 µg K2 / fľaša

Kúpiť
Vitamín D3 + K2 1000 / 2500 /  5000 / 10 000 IE

Vitamín D3 + K2 1000 / 2500 / 5000 / 10 000 IE

34,90 €

Optimalizovaný pomer látok miešaný pre dospelých jedincov je vhodný predovšetkým v mesiacoch chudobných na slnečné svetlo. Tento výrobok je výsledkom originálnej receptúry z nemeckého laboratória a je vyrobený z prírodných rastlinných olejov a vitamínu E. Neobsahuje žiadne geneticky modifikované látky, farbivá ani aromatické látky. Vitamín D3 pochádza z lišajníkového oleja a vitamín K2 z prírodných sójových bôbov natto. Zloženie MCT-Olej, olivový olej, vitamín K2, vitamín D3, vitamín E (antioxidant), slnečnicový olej. Účinky Vždy začiatkom jesene môžeme pozorovať, ako sa dni krátia a ako nás slnko zohrieva čoraz kratšie. Znižujúca intenzita slnečných lúčov a ich kratšie pôsobenie však neovplyvňuje len našu náladu, ale i náš zdravotný stav. Spolu s ubúdajúcim slnečným žiarením ubúdajú i naše zásoby vitamínu D, a preto je v chladnejšom období, kedy slnko vychádza len zriedka, vhodné tento vitamín dopĺňať z iných zdrojov. Zvýšené hladiny vitamínu D sa odrazia na rýchlejšom metabolizme, prívale energie, silnejšej imunite, ostrejších inštinktoch, zrýchlenom hojení rán a rýchlejšej regenerácii. Vitamín je dôležitý i pri množstve prebiehajúcich ochorení, ako napríklad anémia, astma, rakovina pŕs, rakovina krčka maternice, pri koronárnych ochoreniach, depresiách, zubných kazoch, osteopénii a osteoporóze, krivici, atď. Prirodzeným tímovým hráčom je v prípade vitamínu D, vitamín K. Táto kombinácia vitamínov zaisťuje okrem iného vylučovanie prebytočného vápnika, ktorému bráni v ukladaní na nesprávnych miestach v organizme (napr. kĺby a cievy). Vitamín K navyše v tele aktivuje niekoľko dôležitých vitamínov a bráni zrážanlivosti krvi v prípadoch, kedy môže tento proces ohroziť zdravie či dokonca život jedinca. Odporúčané dávkovanie a skladovanie Odporúčané dávkovanie 1 kvapku týždenne, s obsahom 2500 IE vitamínu D3 a 125 mcg vitamínu K2. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Skladujte v chlade a suchu. Obsah balenia 10 ml

Kúpiť
Vitamín D3 1000 / 5000 / 10 000 IE

Vitamín D3 1000 / 5000 / 10 000 IE

39,80 €

Tento olej bohatý na vitamín D3 bol vyvinutý podľa originálnej receptúry. Všetky ingrediencie potrebné na jeho výrobu sa získavajú priamo od výrobcov. Miešanie oleja a jeho plnenie do fľaštičiek je vykonávané v laboratóriu v Nemecku. Kladieme veľký dôraz na používanie tých najprirodzenejších a najkvalitnejších surovín. Do oleja nepridávame žiadne farbivá, GMO potraviny ani umelé aromatické látky. Všetky použité ingrediencie sú 100 % vegánske. Tento fakt je relatívnou novinkou vzhľadom na to, že vitamín D3 bol doposiaľ získavaný predovšetkým z olejnatých rýb. Zloženie MCT-Olej, vitamín D3 (cholecalciferol), vitamín E (antioxidant), slnečnicový olej, pomarančový olej. Účinky Vitamín D3 je prirodzene sa vyskytujúca forma vitamínu D, ktorý sa vytvára v koži, napríklad pri vystavení sa slnečným lúčom. V niektorých zemepisných šírkach však slnko nesvieti celoročne, a preto je často nutné tento vitamín dopĺňať. Dostatočné hladiny tohto vitamínu v organizme podporujú správnu funkciu imunitného systému, predlžujú a zachovávajú zdravie kostí a zubov, prispievajú k správnej funkcii svalov atď. Vitamín D preventívne pôsobí proti množstvo ochorení opornej sústavy, ako je krivica, mäknutie kostí či deformácia kostí. Účinne bojuje i proti ochoreniam ako cukrovka, vysoký krvný tlak či svalové slabosti. Ľuďom, ktorí sa počas letných mesiacov nevystavujú slnečnému žiareniu a osobám, ktoré vitamín D neprijímajú v strave, môžu hladiny vitamínu D klesnúť pod prijateľnú úroveň. V takomto prípade je vhodné doplniť vitamín D práve potravinovým doplnkom. Odporúčané dávkovanie a skladovanie Odporúčané dávkovanie 1 kvapku týždenne, s obsahom 5000 IE vitamínu D3. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Skladujte v chlade a suchu. Obsah balenia 10 ml

Kúpiť

Súvisiace články

Bezpečne na slnku

Bezpečne na slnku

Vysoký krvný tlak

Vysoký krvný tlak

Vitamín B1

Vitamín B1

Výrobcovia

© 2013 - 2024 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency