Využite cenovo atraktívne sady prístrojov a inovatívnych produktov.

Drsní chlapi rúbu drevo

06. 11. 2013 Šport Pohyb Muž Sex  Katarína Mikulová
Drsní chlapi rúbu drevo

Nie je náhoda, že muži tak veľmi obľubujú kolektívne športy. Konkurenčný boj v nich prebúdza staré pudy a dvíha hladinu testosterónu. Mužský hormón je zodpovedný za mužskú nespútanosť, túžbu po boji a víťazstve a zaručuje, že sa muž cíti ako správny chlap. Ak sa však muž chce poriadne pochlapiť, nestačí mu sledovať futbal v televízií z pohodlia gauča. Lepšie ako ktorýkoľvek šport v pasívnej či aktívnej forme je poriadne rúbanie dreva.

Drevorubač má po hodine svojej práce o 50% viac testosterónu ako pred tým.

Ako zistili vedci z Univerzity v Santa Barbare, rúbanie dreva dokáže mužskú silu vyburcovať viac ako ktorýkoľvek šport. Zistili tak po skúmaní domorodcov v Bolívii, ktorých život v Amazonských pralesoch je sprevádzaný rúbaním dreva každý deň. Muž, ktorý rúbe drevo, má už po hodine tejto činnosti o 50% viac testosterónu v krvi ako pred tým. Môže za to stará ľudská prapodstata, ktorá testosterónom zvyšovala výkonnosť a vytrvalosť u mužov, a tým si zaistila prežitie ľudskej rasy v divokej prírode. Kolektívne športy ako na príklad futbal dvíhajú hladinu mužského hormónu v krvi až o 20% menej.

Komu teda v žilách absentuje viac búrlivej sily a mužskej nebojácnosti, nech sa vyberie kamsi na vidiek. Novembrom odzvonilo posledným teplým dňom a každý správny hospodár uvíta vo svojom dvore haldy narúbaných polien... 

Súvisiace články

Výrobcovia

© 2013 - 2024 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency