Využite cenovo atraktívne sady prístrojov a inovatívnych produktov.

Derivačný kúpeľ má priam zázračné účinky

Jednoduchá pomôcka vylieči choroby, očistí telo a vráti aj pôvodnú farbu vlasov!

09. 05. 2016 Alternatívna medicína Diéta Detox Krása  Martina Strihová
Derivačný kúpeľ má priam zázračné účinky

Derivačný kúpeľ je veľmi jednoduchý prírodný spôsob liečby a prevencie. Je odvodený od pozorovania zvierat. Všimli ste si, čo často robia mačky a psy, ak sú choré alebo ako preveciu? Jazykom sa umývajú, ale hlavne umývajú svoje pohlavné orgány. A robia to najmä vtedy, ak sú zranené alebo choré.

Derivačný kúpeľ znovuobjavil Ludwig Kuhne, keď mal vážne ochorenie pľúc. Jeho fenka si zlomila nohu. On jej nosil jedlo, ale ona všetko odmietala. Fenka si celý týždeň striedavo oblizovala zranenú nohu a pohlavie. Po týždni vstala a začala žiť ako predtým. Kuhne bol prekvapený, ako rýchlo sa jej noha vyliečila. Napriek tomu uňho choroba narastala. Inšpiroval sa ňou a pomocou plátna si vyskúšal ovlažovať pohlavie, ako to robila fenka. Účinky pocítil veľmi rýchlo, takmer ihneď ustúpila jeho bolesť hlavy. Kuhne si potom užíval vynikajúce zdravie až do svojich 80-tych rokov a celý život experimentoval s derivačným kúpeľom.

Jedná sa o pravidelné umývanie pohlavia studenou vodou. Derivačný kúpeľ vás:

  • zbaví odpadu v tele,
  • odstráni bolesti,
  • umožní vám dosiahnuť ideálnu váhu a udržať si ju bez diét,
  • vyčistí vám pleť,
  • vylieči aj tie najťažšie ekzémy,
  • nakopne metabolizmus a odstráni zápchu,
  • dokonca vráti pôvodnú farbu vlasov a vlasy znovu začnú rásť tam, kde už človek plešatel.

Účinkov derivačného kúpeľu je ešte omnoho viac a vy ich môžete ľahko pocítiť na sebe, často sa prejavia už po jednom alebo prvých kúpeľoch (hlavne na metabolizme), farba a rast vlasov v priemere približne o 3 mesiace.

Čo je to derivačný kúpeľ?

Derivačný kúpeľ je veľmi jednoduchá metóda očisty, liečby a prevencie. Je to umývanie si pohlavných orgánov studenou vodou pomocou veľmi jemného kusu látky alebo ideálne kvalitnej morskej špongie (nie napodobenina). Špongiou sa orgány oplachujú smerom zhora nadol. Dĺžka kúpeľa je presne určená, závisí od veku, váhy a vášho cieľa. Zvyšok tela sa nachádza v suchu a v teple, vrátane nôh.

To znamená, že si napustíte do lavóra studenú vodu, sadnete si buď na šamlík, alebo na okraj vane, a približne 10 minút si oplachujete svoje pohlavné orgány. Môžete použiť aj bidet a sadnúť si na okraj. Zadok nesmie byť ponorený do vody, ale pohlavné orgány sú nad vodou. Ak máte dosku, môžete si ju preložiť cez okraj vane a pod ňu si nachystať vedro s vodou naplnené povrch, aby ste sa cítili pohodlne. Zdvihnite nohy a položte si ich na okraj vane. Nohy musia byť v suchu a teple. Páni môžu použiť jednoducho umývadlo, ale treba použiť špongiu alebo handričku, prúd vody nie je zďaleka taký účinný.

Voda má byť studená, ale nie ľadová, aby vás neoziabali prsty. V lete si do vody, ak máte pocit, že je vlažná, môžete pridať trochu ľadu. Ale podstatnú úlohu hrá rozdiel medzi teplotou vody a ovzdušia, aj ak sa vám nebude zdať dosť studená.

Zvieratá podporujú svoju liečbu umývaním si pohlavných orgánov.

Nenachladnete!

Používajte špongiu alebo savú tkaninu z bavlny. Vezmite špongiu do ruky a držte ju len prstami, aby sa nezohriala. Potom ju ponorte do vody a miernym tlakom ju nechajte kĺzať zhora nadol. Ženy od začiatku ženského ohanbia jedným pohybom dolu cez pysky, muži po penise zhora nadol.

Ponorte špongiu do vody a začnite, a potom bez prerušenia pokračujte po celú dobu kúpeľa (dospelý: 10 – 15 minút, neprekračujte však 20 minút). Čo je to jemné trenie? To sa najviac podobá účinkom, aké má drsný jazyk mačky, aby to ani nebolelo, ani nedráždilo, ale aby sme cítili jemné trenie. Zachádzajte jemne!

Špongiu nenahrádzajte rukou ani sprchou! Nefunguje to. Ľahké trenie povzbudí krvný obeh pod kožou, a tak vzniká pocit tepla a chladu. Možno namietnete, že mačka a pes majú teplý jazyk a nepoužívajú studenú vodu, ale vyparovanie slín osviežuje pohlavie a oni to praktizujú často a dlho. My za desať minút dosiahneme také účinky, ako zvieratá za hodinu alebo viac.

Pohyb zhora nadol je dôležitý, pretože opačne by to mohlo bolieť. Vylučovanie tiež prebieha zhora nadol, je to prirodzený pohyb.

Na derivačný kúpeľa je najlepšia pravá jemná morská špongia.

Dĺžka kúpeľa

U dospelých do 70 kg stačí 10 minút na jeden kúpeľ. Nad 70 kg 15 minút. V prípade vážnej choroby alebo preťaženia sa doporučuje 20 minút, ale inak nie, pretože vylučovanie bude prebiehať príliš rýchlo.

Koľkokrát denne?

Vynikajúce je jedenkrát denne po dobu niekoľkých týždňov. Dvakrát denne, ak sa chcete zbaviť veľkej záťaže alebo chcete dosiahnuť rýchly výsledok. Okrem výnimočných prípadov si kúpeľ nerobte viac ako dvakrát denne. Ak chcete schudnúť, pribrať, vrátiť vlasom farbu, potom každý deň, kým nedosiahnete požadovaných výsledkov. Udržovacia kúra tri až štyrikrát týždenne stačí, ale pravidelne. Aj dvakrát týždenne je dobré, ak nemáte v sebe veľa odpadu.

Ak sa vám ale nechce robievať kúpele, môžete si ho spraviť občas po dobu troch týždňov napríklad jeden alebo dvakrát do roka. Nikdy počas menštruácie! Naopak, v tehotenstve je to veľmi vhodné.

Po derivačnom kúpeli sa zahrejte, buď sa teplo oblečte, zalezte na 10 minút pod perinu, alebo si sadnite na slnko.

A akú dobu si robiť kúpeľ?

Nikdy si kúpeľ nerobte po jedle! Derivačný kúpeľ pôsobí na trávenie, preto si ho robte aspoň pol hodiny pred jedlom a hodinu a pol po jedle. Inak by vám bolo zle. Ak máte v bruchu príliš veľa odpadu a pomalé trávenie, derivačný kúpeľ by vám mohol spôsobiť nevoľnosť. Mali by ste si ho robievať ráno nalačno, maximálne si dajte trochu ovocnej šťavy alebo čaj, ak cítite hypoglykémiu. Kúpeľ si môžete robiť aj večer, ale dve hodiny po jedle.

Aby ste dodržali účinok, stačí derivačný kúpeľ vykonávať trikrát týždenne, najlepšie v rovnaký deň. Prestať môžete akonáhle dosiahnete želané výsledky, ale ideálne je prestať až po takej dobe, akú dobu vám trvalo dosiahnuť želaný výsledok. Napríklad: ak vám 3 mesiace trvalo, kým ste zhodili 10 kg a váha sa vám ustálila, tak pokračujte ešte 3 mesiace v rovnakom rytme. To je ideál. Budete si istí, že ste sa záťaže zbavili. Ale ak sa vám nechce, aj tak hneď nepriberiete.

Aby ste sa nenudili

Nie sme zvyknutí vyhradiť si na seba ani 10 – 20 minút denne. Môžete sa usadiť aj v izbe a sledovať pritom televíziu, počúvať niečo a ženy môžu aj v jednej ruke držať knihu. Páni si môžu knihu položiť na umývadlo. A nebudete mať ani pocit, že strácate čas.

Derivačný kúpeľ - prírodná liečba, ktorá funguje.

Tip Vitariána

Derivačný kúpeľ je veľmi jednoduchá metóda, ktorá napriek svojim zázračným účinkom bohužiaľ nie je veľmi známa. Ale skutočne funguje a určite sa oplatí vyskúšať. Zaberie vám len 10 minút, pri ktorých môžete zároveň čítať alebo sledovať televíziu a účinky pocítite veľmi skoro a výrazne.

Súvisiace články

Výrobcovia

© 2013 - 2024 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency