Využite cenovo atraktívne sady prístrojov a inovatívnych produktov.

Štyri dohody

svetový bestseller ako audiokniha

25. 03. 2014 Emócie Nervy Osobnosti Cestovanie Médiá  Katarína Mikulová
Štyri dohody

Manuálov na prežitie sa napísalo už mnoho. Poznáme ich z kníhkupectiev, sú na nich odfotené vysmiate tváre, ktoré nám sľubujú úspech a šťastný život. To určite! Nikto z týchto ľudí nechápe NAŠE utrpenie, nikto sa predsa nemôže vžiť do NÁŠHO príbehu, lebo neprešiel v NAŠICH topánkach ani kilometer. V tom máte pravdu. Nikto vám neporadí lepšie ako vy sami. Otázkou zostáva, prečo ste si neporadili do teraz?

Sila mysle

Prečo sa dokola konfrontujete s rovnakými problémami? Prečo ste neustále nútení prežívať pocity krivdy, viny, nedocenenia, zahanbenia, či dokonca výčitky? Problém sa skrýva vo vašej hlave, presnejšie – vo vašich škodlivých myšlienkových vzorcoch. Tieto vám jednoducho nedovolia prežívať šťastie, pretože vám nedovolia vidieť realitu objektívne. Veci a ľudí vnímate skreslene, udalosti a situácie si vysvetľujete po svojom a robíte tú chybu, že si nahovárate, že toto je pravda. Mýlite si realitu s vašou interpretáciou reality a tento váš myšlienkový program je natoľko silný, že vám aj teraz nahovára, že toto sa vôbec netýka vás, pretože vy ste úplne nad vecou. Naozaj?

Len si spomeňte, ako ste naposledy začali o sebe pochybovať len preto, že vás niekto počastoval nevinnou ironickou poznámkou. Len si spomeňte, ako často sa pochytíte s partnerom len preto, že ste si zle vysvetlili jeho slová alebo skutok. Taktiež si spomeňte, koľkokrát ste neskúsili niečo, po čom veľmi túžite, len preto, že ste dostali strach!

Práve kniha Štyri dohody vám pomôže, krok po kroku rozpoznať tieto myšlienkové vzorce a začať ich „prerábať" na iné, život milujúce a podporné nastavenia. Po prečítaní Štyroch dohôd ľahko rozpoznáte to krásne vo svojom živote, uvidíte možnosti, ktoré ste doteraz nevnímali a chmáry negativizmu budú preč.

Kto je Don Miguel Ruiz?

Don Miguel Ruiz je lekárom – chirurgom a zároveň autorom knihy. Vyrastal na mexickom vidieku v rodine liečiteľov a bol vychovávaný v duchu tamojších tradícii: matka liečiteľka (curandera) a starý otec šaman (nagual) učili Miguela tajomstvá ezoteriky a očakávali, že bude pokračovať vo svojom poznaní aj v dospelosti. Miguela ale lákal moderný život, a tak sa stal po štúdiu lekárskej fakulty chirurgom. Od západnej medicíny ho odvrátila až vážna autonehoda, pri ktorej sa ocitol na hranici života a smrti. Po tejto skúsenosti sa začal venovať skúmaniu vlastného vnútra, ktoré vyústilo do napísania najzákladnejších toléckych právd: Štyroch dohôd. Práve v tejto knihe odhaľuje Miguel zdroj ľudského utrpenia  – obmedzujúce názory, ktoré nás pripavujú o radosť zo života. Miguelova prvotina však nekončí smutne, naopak. Motivuje a učí každého čitateľa a poslúchača k správaniu, ktoré dokáže rýchlo premeniť ich život na nové preživanie slobody, skutočného šťastia a lásky.

Kto sú to Toltékovia?

Toltékovia sú indiánsky kmeň, ktorý žil na území starovekého Mexika tisíce rokov dozadu. Boli známi ako „majstri životného umenia", pretože sa svoj život naučili tvoriť ako umelecké dielo. Vedeli, aká mocná je ľudská myseľ a svoje poznanie o nej využívali na vytváranie a prežívanie hlbokej radosti zo života. Toltékovia žijú v hŕstke na územi dnešného Mexika dodnes, jedným z spoledných nasledovateľov so šamanskou krvou je práve Miguel Ruiz, ktorému sa podarilo toltécke poznanie posunúť ďalej do moderného sveta.

Krst audioknihy už 1.04.2014 v Martinuse!

Kniha o Štyroch dohodách sprevádza ľudí už od roku 1997, kedy vyšla na svetlo sveta po prvýkrát a stala sa ihneď svetovým bestsellerom. Keďže človek modernej doby však nemá príliš veľa času čítať, pripravili sme pre Vás audioknihu, ktorú si môžete pustiť kedykoľvek – v aute na ceste do práce, počas služobnej cesty, doma v spálni, keď budete relaxovať či meditovať. Obľúbený moderátor a herec Martin Nikodým knihu Štyri dohody načítal a vy máte tak jedinečnú možnosť, vychutnávať si múdrosť starovekých Toltékov v jedinečnom prevedení, bez námahy čítania a v pokoji.

Krst audioknihy sa uskutoční dňa 1.04.2014 o 18:00 v kníhkupectve Martinus na Obchodnej ulici v Bratislave.
 Všetkých našich fanúšikov srdečne pozývame!

Súvisiace články

Výrobcovia

© 2013 - 2024 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency