Využite cenovo atraktívne sady prístrojov a inovatívnych produktov.

Kilogramy

keď ich počet rozhoduje o našom image

19. 02. 2014 Diéta Žena Muž Sex Krása  Katarína Mikulová
Kilogramy

Ba čo viac! Kto bol tučný, bol vnímaný ako krásny, nadbytočné kilogramy na žene vzbudzovali u mužov vášeň a podnecovali ich predstavivosť.

Móda akoby si z nás robila žarty!

Veď čo by dnešná žena dala za to, aby jej kilogramy navyše boli „In“? V dobe, kedy je napchaté cukrom úplne všetko, by sa nám takýto ideál nasledoval veľmi ľahko. Daň za to však už poznáme: zvýšený krvný tlak, spomalený metabolizmus, vysoký cholesterol, problémy s cievami a diabetes. Našťastie, hoci štatisticky dosahuje rekordy, sa nadváha viac nenosí!

Na scénu totiž  nastúpila superštíhlosť.
Útle telo, osí driek a chudé nohy zmiatli „módne“ kilogramy zo stola. V časoch potravinového nadbytku sa tak snažíme byť štíhli - do hry sa dostáva celá séria výživových doplnkov, tabletky na chudnutie, drastické diéty a liposukcia. A aká je za to daň? Jojo-efekt, krátkodobá spokojnosť a dlhodobá frustrácia, prepuknutie ochorení, ako sú anorexia a bulímia.

Nech je v móde čokoľvek, stále akoby momentálny obraz krásy dominoval nad zdravím.

Na čo sú nám „módne“ kilá navyše, keď škodia zdraviu? A na čo je nám vynútená „superštíhlosť“, keď hladujeme a takisto sme chorí?

Prechodom na vitariánsku stravu sa telo vyčistí od balastu, detoxikuje sa a vyzdravie úplne samo. Takýto človek plný elánu odrazu sám od seba vyžaruje spokojnosť, pretože prekypuje zdravím. Žiadne kilogramy navyše. Žiadna vynútená superštíhlosť. Optimálna váha, pevné telo, zdravý metabolizmus a jasná hlava.

Možno by nebolo na škodu dať do centra pozornosti módneho priemyslu tentokrát ZDRAVIE. Keby tak vošla do módy zdravá žena, jednalo by sa automaticky o sebavedomú ženu, spokojnú a vysmiatu ženu...

... a takáto žena by oplývala krásou úplne prirodzene.

Súvisiace články

Výrobcovia

© 2013 - 2024 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency