Využite cenovo atraktívne sady prístrojov a inovatívnych produktov.

Anti-aging prielom 21. storočia

Bezchybná pleť bez injekcií: nový krém nahradil botox

01. 02. 2015 Koža Kozmetika  Martina Strihová
Anti-aging prielom 21. storočia

Nadišiel prielom krásy 21. storočia, ktorý dokáže niečo, čo botox nedokáže – zdvihnúť a občerstviť vašu pleť, zatiaľ čo redukuje vrásky bez injekcií, bez finančne nákladných výletov k doktorovi a bez bolesti. V skutočnosti je táto anti-aging technológia zaručená vďaka aplikácii špeciálneho krému, ktorý dokáže niečo, čo nikto NIKDY v kozmetickom priemysle predtým nevidel. Je to objav,  ktorý zapojí vlastný prepravný systém vašej pleti, aby bola dokonalejšia, jemnejšia a mladistvejšia... a len veľmi málo ľudí mimo vedeckej komunity ho pozná. Americký Národný inštitút zdravia ho označil ako „revolúciu“, Biotech Week ako  „budúcnosť starostlivosti o pleť“ a magazín Prevention ho odporúča ako spôsob „zostať navždy mladí“.

Dr. Al Sears ako priekopník anti-aging oblasti objavil neuveriteľné tajomstvo, ktoré totálne zmení váš spôsob zmýšľania o kráse a nestarnutí. Al Sears, M.D.je jedinečne kvalifikovaný doktor medicíny a jeden z prvých certifikovaných anti-aging lekárov, zameraný na to, aby ľuďom pomohol udržiavať zdravie počas života. Je aj  klinický odborník na výživu, silový tréner, certifikovaný fitness tréner a celosvetovo populárny autor. Dr. Sears a jeho prelomové objavy sa objavili vo viac ako 50 známych mediálnych vysielaniach.

Jeho Objav súvisí s „prameňom mladosti“ – molekulou vo vašom tele, ktorá je jedným zo základných prvkov v architektúre pleti.
Vezmite si napríklad pleť bábätiek. Je hladká a jemná, pretože majú bohatý zdroj tejto molekuly. Ale tieto zásoby vekom klesajú. V skutočnosti okolo veku 60 rokov už tieto zásoby neexistujú.
Táto „molekula prameň mladosti“ zadržiava vodu vo vnútri vašej pokožky a dáva jej bacuľatý a mladistvý vzhľad. Hovoríme o kyseline hyalurónovej. Bez nej sa stav vašej pleti znižuje. Vyzeráte staršie a skončíte s vráskami na čele a ochabnutými lícami. A to je dôvod, prečo je tento objav v oblasti krásy taký revolučný.

Botox síce nemusí byť bezpečný, ale donedávna bol jediným spôsobom, ako získať „molekulu prameň mladosti“ tam, kde môže ovplyvniť starnúci výzor.

Prednedávnom bolo vstrekovanie injekciou jediným spôsobom, ako získať „molekulu prameň mladosti“ pod prirodzenú obranyschopnosť pleti na miesto, kde by mohla ovplyvniť starnúci výzor. Ale takáto krása má aj svoju temnú stránku. Injekcie sú bolestivé a pretože pretínajú nervy a svaly... môžu zanechať ťažké modriny. Čo je ešte horšie, alergická reakcia vás môže dostať na pohotovosť, znetvoriť vašu tvár alebo spôsobiť oslepnutie. To sa stalo Mary Catchpole, nastávajúcej neveste z Anglicka. Ako väčšina neviest, vynaložila všetko úsilie, aby vytvorila dokonalú svadbu. Chcela vyzerať ako žena z magazínov... Tak si vybrala injekciu kyseliny hyalurónovej a netrpezlivo čakala, že jej vejáriky vrások spolu s vráskami na čele a pri ústach zmiznú. Ale jej sny sa zrútili - jej injekcia ich obrátila na to najhoršie a svoje medové strávila týždne na pohotovosti. Dnes má Mary pretrvávajúce poškodenie nervov na najhoršom možnom mieste... na tvári. Všetko kvôli obyčajnej injekcii.
Tento prípad je drastický, ale počet týchto príbehov sa zvyšuje. Odhaduje sa, že za posledné tri roky sa tieto nočné mory o kráse strojnásobili. Preto Dr. Searsa tak zaujíma, aby sa o svoje tajomstvo podelil. Ale predtým, ako sa pustíme do detailov si prečítajte, prečo boli doteraz injekcie jediným spôsobom, ako by ste mohli prekabátiť svoj skutočný vek.

Ďalší vývoj k dokonalosti pleti

Je pravda, že vrchná vrstva kože  - pokožka (epidermis) – je tvrdá. Takže úloha, dostať výživu pleti pod pokožku, nie je jednoduchá. V skutočnosti väčšina pleťových krémov dostane len malé percento živín pod vrstvu pokožky, do hlbšej vrstvy dermis. Živiny jednoducho nepresiaknu.Vonkajšia vrstva pokožky je nastavená tak, aby tieto veci nevpustila dovnútra. Takže namiesto vyživovania pleti sa väčšina výživných látok z pleťových krémov len usadí na povrchu pleti a nakoniec sa zmije. Veľa kolagén posilňujúcich a elastín vyživujúcich látok, ktoré každé ráno natierate na vašu tvár, keď si dávate váš obľúbený krém, nevykoná svoju prácu.

Vrstvy kože. Vrchná pokožka (epidermis) je pre živiny z krémov tvrdá.

Ale tu sa skrýva tajomstvo krásy! Nepotrebujete cez túto pevnú vonkajšiu vrstvu pokožky pichať ostrú ihlu! Nie... v skutočnosti vedci za posledné desaťročia objavili bezpečný, zdravý a účinný spôsob, ako dostať kyselinu hyalurónovú a ostatné živiny práve do hlbších vrstiev vašej kože.

Ešte lepšie a na rozdiel od ihiel, táto technológia pracuje s vrodeným transportným systémom a štruktúrou pleti. Takže vaša pleť môže začať tieto výživné molekuly používať rýchlo, jednoducho a účinne.

Lipozómy a doručenie výživy do pleti                       

V roku 1964 britský výskumník krvi Alec D. Bangham, FRS testoval nový elektrónový mikroskop a len pre zábavu sa pri tvorení testovacej snímky rozhodol skúsiť čudnú kombináciu. Zmiešal negatívne farbivo s niektorými fosfolipidmi. Keď sa pozrel do mikroskopu, bol prekvapený tým, čo videl. Bola tam štruktúra, ktorú videl predtým už viackrát... ale len ak sa pozeral na skutočné vzorky tkaniva. Jeho zvláštna zmes sa vyformovala do niečoho, čo vyzeralo ako vonkajšok ľudskej bunky!

Cez šošovku mikroskopu videl tucty drobných guľôčok s takým istým chemickým zložením, ako majú ľudské bunkové membrány. Vonkajšia strana každej z týchto drobných guľôčok bola zložená zo špeciálnych tukových molekúl nazývaných fosfolipidy.

Jediné, čím sa tieto guľôčky líšili od ľudských buniek bolo, že vnútri každej guľôčky bola namiesto pracovných procesov bunky prázdna komora, prosiaca o naplnenie. Bangham v podstate vytvoril niečo ako náhradnú bunku. Alebo, ako to neskôr opísal v článku publikovanom v časopise Bioessays, Trójskeho koňa. Banghamov objav by otriasol medicínou, výživou a starostlivosťou o pleť. Pretože, podobne ako Trójsky kôň, vytvoril jedinečný spôsob, ako môžu látky prekĺznuť priamo okolo ochranných membrán buniek a dostanú sa dovnútra bunky.

Bez prepichnutia alebo hrubého zaobchádzania s tkanivami mohli lekári jednoducho prepraviť látky priamo do buniek. Mohli prekročiť bariéry, ktoré sa predtým zdalo byť takmer nemožné prelomiť. Tieto „náhradné“ bunky sa môžu jednoducho zlúčiť s bunkovými membránami a uvoľniť ich skrytý náklad priamo vnútri bunky. Tieto nové prepravné komory nazval lipozómy.

Toto bol pre medicínu VEĽKÝ objav. Viedlo to k prelomu podávaniu liekov na všetko od plesňových ochorení cez rakovinu po zápal mozgových blán. Dr. Sears tvrdí, „nie som žiadnym fanúšikom používania lipozómov, aby ste dostali liečivá do svojho tela“. Ale lipozómy ponúkajú fantastický spôsob, ako dostať výživu do hlbších vrstiev kože jednoducho a bezpečne. Pretože vďaka týmto špeciálnym transportným molekulám môžeme poslať výživu priamo cez tvrdú ochrannú vonkajšiu bariéru pleti tam, kam potrebujeme. Ešte lepšie na tom je, že lipozómy sú 100% prírodné, vyrobené z bežných fosfolipidov nachádzajúcich sa v sóji. Ako bolo vysvetlené, rovnaký materiál ako ten, z ktorého sú vyrobené vaše bunkové membrány.
Vďaka lipozómom môže byť hlavná výživa pleti ako kyselina hyalurónová hladko dopravená hlboko do pokožky.

Ako lipozómy dodajú výživu hlboko do vašej pleti – jednoducho a bezpečne

Lipozómy pracujú takto:
Pamätajte si, lipozómy sú drobné duté guľôčky pozostávajúce z membrány, ktorá je rovnaká ako vonkajšok ľudskej bunky.

Krém využívajúci technológiu lipozómov dopraví "molekulu prameň mladosti" pod pokožku tam, kam sa zatiaľ dostal len botox.

Do vnútra dutého lipozomálneho priestoru sa vloží kyselina hyalurónová. Po tom, ako si dáte na tvár lipozómový krém, lipozómy pleťového krému si vypracujú cestu dovnútra pleti a potom uvoľnia ich obsah priamo vnútri buniek. Dostanete výživu tam, kde ju potrebujete – vnútri pleťových buniek. Nezostane na povrchu vašej pleti, ani nemusíte čeliť bolestivej a riskantnej ihle, stačí si natrieť trochu lipozómového krému. Je to fantastický objav, pretože namiesto spoliehania sa na drsné nevyvinuté lekárske techniky, ktoré sa vyvíjali len v posledných storočiach, sa podarilo napojiť sa na sofistikované prírodné zdroje, ktoré sa vyvíjali celé veky.

Laboratórny vedci však ešte pracujú na tom, ako prekonať prírodu pri vývoji chémie, ktorá by dobre pracovala v našich telách, ale Dr. Sears vyvinul špeciálny pleťový krém, využijúc technológiu lipozómov.

Tip Vitariána

Vedci skúmajú, ako krémami preniknúť pod pokožku zvonka. My ju však môžeme podporiť a vyživiť aj zvnútra! Čerstvé šťavy, smoothies, ovocie a zelenina, to všetko našu pokožku krásne rozžiari a betakarotén jej pridá aj krásny opálený odtieň. Hladkú a jemnú pokožku si zaistíte, ak si denne zašportujete tak, že sa zapotíte. 

Súvisiace články

Výrobcovia

© 2013 - 2024 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency