Cestoviny Magenta

  • GF, Vitarián, Vegán, Vegetarián
  • 30 minút a marinovanie 2 hodiny
  • vysokootáčkový mixér, špiralizér, odšťavovač
  • 2 porcie

Ingrediencie

  • 1. časť
  • 1 brokolica
  • ½ šálky olivového oleja
  • ½ šálky sójovej omáčky tamari
  • 1 ČL soli
  • 2. časť
  • 2 šálky cvikle
  • 3 cukety
  • ¼ šálky olivového oleja
  • 1 PL soli
  • Pesto
  • 1 šálka vlašských orechov
  • 2 šálky bazalky
  • 2 ČL soli
  • ¼ šálky olivového oleja
  • 2 PL citrónovej šťavy

Postup

  1. Brokolicu nakrájame na jednotlivé výhonky. V mise pripravíme marinádu z tamari, olivového oleja a soli. Brokolicu marinujeme 2 hodiny.
  2. Cviklu odšťavíme. Vytvoríme marinádu pridaním soli a olivového oleja. Na špiralizéri urobíme cestoviny z cukety, ktoré necháme marinovať . Čím dlhšie sa budú marinovať, tým pestrejšie cestoviny budeme mať.
  3. Z vlašských orechov, bazalky, soli a oleja rozmixujeme pesto.
  4. Odkvapkanú brokolicu prekryjeme odkvapkanými cestovinami a navrch servírujeme pesto.

↑ Späť hore

Počet hlasov: 98