Využite cenovo atraktívne sady prístrojov a inovatívnych produktov.

Jemné pochúťkové filety

4 porcie
Jemné pochúťkové filety

Ingrediencie

  • 4 Pangasius filety (à 150 g)
  • Šťava z jedného citrónu
  • ½ suchej žemle
  • 10 čiernych olív, odkôstkovaných
  • 3 polievkové lyžice olivového oleja
  • ½ zväzku čerstvého petržlenu
  • 1 škatuľka žeruchy
  • 1 polievková lyžica vlašských orechov
  • 1 paradajka, rozštvrtená
  • 2 polievkové lyžice parmezánu, strúhaného
  • Soľ, korenie, paprika

Postup

  1. Rúru predhriať na 200 °C.
  2. Rybie filety pokvapkať citrónovou šťavou a ľahko posoliť.
  3. Vložiť do namastenej nákypovej formy.
  4. Žemľu vložiť do zásobníka Vitamix, nasadiť kryt a uzáver.
  5. Nastaviť rýchlosť na VARIABLE, stupeň 1, potom rýchlo zvýšiť na stupeň 5. Nechať bežať 20 sekúnd pokým sa žemľa rozdrobí na hrubo.
  6. Prístroj vypnúť a ostatné prísady vložiť do zásobníka. Kryt opäť nasadiť a nastaviť rýchlosť na Variable stupeň 1. Plynulo zvýšiť na stupeň 5 a nechať bežať cca 30 sekúnd pokým je hmota homogénna ale ešte kusovitá.
  7. Hmotu ešte raz dochutiť a rovnomerne rozdeliť na filety.
  8. Nákypovú formu vložiť do pece a cca 20 minút nechať dusiť.
  9. Nakoniec ešte na niekoľko minút zasunúť do grilu.

1 porcia (1 fileta) obsahuje:

  • 296 kalórií
  • 21 g tuku
  • 20 g bielkovín
  • 6 g uhľohydrátov

Súvisiace recepty

Výrobcovia

© 2013 - 2024 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency