Využite cenovo atraktívne sady prístrojov a inovatívnych produktov.

Bielkovinové klobúčiky

GlutenFreeDiet, RawFoodDiet, VeganDiet, VegetarianDiet 30 minút a namáčanie 6 hodín 2 porcie
Bielkovinové klobúčiky

Ingrediencie

  • Hlavné
  • 4 šampiňónové klobúčiky
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 8 cherry paradajok
  • 8 čiernych olív
  • 16 bobúľ kapár
  • 4 PL mungo fazule, vopred namočenej
  • 2 PL dijonskej horčice
  • 4 PL lúpaných konopných semienok
  • 2 ČL horčičných semienok
  • 2 jedlé levanduľové kvety
  • 4 listy bazalky
  • 4 listy petržlenovej vňate
  • 2 ČL nasekanej čerstvej pažítky
  • 6 malých hlavičiek karfiolu
  • Omáčka
  • ½ šálky vykôstkovaných čiernych olív
  • 2 PL olivového oleja

Postup

  1. Šampiňónové klobúčiky umyjeme a vnútro vyberieme.
  2. Do misky si pretlačíme cesnak, pridáme cherry paradajky nakrájané na malé kocky, čierne olivy nakrájané na kolieska, kapary, namočené mungo, dijonskú horčicu, lúpané konopné semienka, namočené horčičné semienka, na drobno nakrájané levanduľové kvety, bazalku, petržlenovú vňať a pažítku a pomiešame.
  3. Takto vytvorenú zmes naplníme do klobúčikov.
  4. Karfiol v strede vyrežeme a do jeho stredu pridáme omáčku, ktorej ingrediencie sme si rozmixovali pri najmenšej rýchlosti, aby nám nevznikla kaša.

Súvisiace recepty

Pad Thai

Pad Thai

Cestoviny Magenta

Cestoviny Magenta

Výrobcovia

© 2013 - 2024 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency