Využite cenovo atraktívne sady prístrojov a inovatívnych produktov.

NOVÉ

Samura MO-V Základná sada pre šéfkuchára (SM-0220) - darčekové balenie

Cena za celú sadu kuchynských nožov je spravidla oveľa nižšia ako pri nákupe každého noža zvlášť.

  • Široké využitie
  • Vyrobený z japonskej a švédskej ocele
  • Kalené na 58 - 61 HRC
  • Čepele majú japonský tvar a jemné zúženie zo špičky
  • Fantastický rezný výkon   
  • Naostrené v uhle 17 stupňov    
  • Ergonomická protišmyková oválnaj rukoväť     


Vaša cena 146,00 €
DPH 20 %
Dostupnosť Na sklade
Katalógové číslo

146,00 €

Do 7 dní

  • Rýchle dodanie
  • Spoľahlivý dodávateľ
  • 12 rokov na Slovensku
  • Servis a opravy
  • Spokojní zákazníci

  • 0918 395 014
    Pondelok – Piatok od 11:00 – 18:00

    Nože Samura predstavujú symbiózu japonskej nožiarskej tradície a európskej spoľahlivosti

    • Nože značky Samura sú vyrobené z najlepšej japonskej a švédskej ocele , kalené na 58 - 61 HRC. Čepele majú japonský tvar a jemné zúženie zo špičky, vďaka čomu disponujú fantastickým rezným výkonom
    • Nože Samura sú naostrené v uhle 17 stupňov . To je viac ako pri japonských nožoch, ale menej ako pri európskych nožoch. 
    • Na rukoväť používame najlepšie moderné materiály: Micarta, G10, stabilizované drevo, plast s jemným povrchom, kratón a kompozity. Viac o histórii značky Samura.
    • Cena za celú sadu kuchynských nožov je spravidla oveľa nižšia ako pri nákupe každého noža zvlášť. Táto z ákladná sada pre šéfkuchára MO-V nie je výnimkou. Zakúpenie takej sady v krásnom darčekovom balení poskytne každému šéfkuchárovi minimum potrebných kuchynských nožov. Táto sada tradične zahŕňa najaktuálnejšie a najobľúbenejšie nože pri varení - nôž na ovocie a zeleninu , univerzálny nôž a európsky šéfkuchársky nôž . Tieto nože sú vhodné pre prácu s takmer všetkými typmi potravín. Olúpte zeleninu, odstráňte povrchové vady a jadrovníky. Nakrájajte univerzálnym nožom ingrediencie do šalátu, pripravte si sendvič alebo nakrájajte suroviny do polievky. Európsky šéfkuchársky nôž vám umožní ukrojiť rybie hlavy alebo nakrájať mäso, nakrájať kapustu, nasekať zeleninu na šalát alebo rozkrojiť tortu. Séria Mo-V je vyrobená z ocele AUS-8. Každý, kto vlastní tento nôž sa stáva hrdým majiteľom. Vynikajúce naostrenie robí varenie potešením. Táto múdra sada sa z praktického darčeka okamžite zmení na veľkolepé prekvapenie.            
    • Odporúčame ručné umývanie.

    Samura MO-V Základná sada pre šéfkuchára obsahuje:


    Samura MO-V Nôž na ovocie a zeleninu
    • Celková dĺžka:     21,7 cm
    • Dĺžka čepele:       9 cm
    • Hmotnosť:            85 g

    Samura Univerzálny nôž

    • Celková dĺžka:     25,1 cm
    • Dĺžka čepele:      13 cm
    • Hmotnosť:           88  g 

    Samura  Šéfkuchársky nôž
    • Celková dĺžka:     34,5 cm
    • Dĺžka čepele:      20 cm
    • Hmotnosť:           221 g




    Prednosti nožov Samura

    • vyrobené z najlepšej japonskej a švédskej ocele, kalené na 58 - 61 HRC
    • fantastický rezný výkon vďaka japonskému tvaru čepele a jemnému zúženiu zo špičky
    • naostrenie v uhle 17 stupňov (t.j. viac ako pri japonských nožoch, ale menej ako pri európskych nožoch)
    • rukoväte vyrobené z najlepších moderných materiálov: Micarta, G10, stabilizované drevo, plast s jemným povrchom, kratón a kompozity


    Ako vybrať ten správny nôž?

    Ak si chcete uľahčiť výber a pochopiť, aké nože budete skutočne potrebovať, mali by ste sa zoznámiť s  hlavnými typmi nožov  a ich využitím. Viac k tejto téme sme pre vás zhrnuli v článku ako vybrať správny nôž . 

    Japonský kuchynský nôž - priamy potomok samurajského meča

    Japonské nože sú dokonalým spojením legendárnych tradícií minulosti a špičkových technológií budúcnosti. Viacej o vlastnostiach japonských nožov. 

    Starostlivosť o kuchynské nože

    Správna starostlivosť o kuchynské nože je celá veda, jednoduchá, ale veľmi dôležitá. Dodržiavaním niekoľkých jednoduchých pravidiel môžete výrazne predĺžiť životnosť dobrého noža a pretvoriť vaše rutinné varenie na jednoduchý a fascinujúci proces.

    5 zásad správnej starostlivosti o nože.

    Brúsenie a leštenie nožov - Účel a dôležitosť

    Vlastnosti kvalitného kuchynského noža, značne závisia na stupni jeho konečného brúsenia a leštenia v poslednej fáze výroby . Týmto procesom je ovplyvnená nielen schopnosť noža udržať ostrosť po dlhšiu dobu, ale aj samotný výkon – maximálne výsledky s minimálnym úsilím. Navyše tiež odráža krásu a dokonalosť vzhľadu noža a poskytuje dodatočnú ochranu proti korózii. Kvalita a prísne dodržiavanie obrábacích techník nám poskytuje odpoveď na otázku, prečo sú niektoré nože lepšie, pokiaľ porovnávame ich reznú kapacitu a zachovanie ostrosti.

    Dôležitosť brúsenia a leštenia nožov.

    Ako na brúsenie nožov ľahko a rýchlo.

    Video: Kvalitné kuchynské nože Samura

    Video: Kvalitné kuchynské nože Samura




    Špecifikácie

    Výrobca Samura

    Technické údaje

    Parametre produktu  Samura MO-V Základná sada pre šéfkuchára (SM-0220)

      • Veľkosť balenia (cm):  38,9 x 18,9 x 9
      • Váha balenia (g): 1558
      • Značka materiálu čepele: AUS-8
      • Tvrdosť: 58 HRC
      • Materiál rukoväte: G-10
      • Farba rukoväte:  chrome, čierna
      • Záruka: 2 roky
      • Umývanie: iba ručné umývanie
      • Názov kolekcie:  MO-V
      • Typ noža:  nôž na ovocie a zeleninu, univerzálny nôž, šéfkuchársky nôž

      Podobné produkty

      NOVÉ

      Samura MO-V Základná sada pre šéfkuchára 2 (SM-0230)

      Samura MO-V Základná sada pre šéfkuchára 2 (SM-0230)

      123,00 €

      Nože Samura predstavujú symbiózu japonskej nožiarskej tradície a európskej spoľahlivostiNože značky Samura sú vyrobené z najlepšej japonskej a švédskej ocele , kalené na 58 - 61 HRC. Čepele majú japonský tvar a jemné zúženie zo špičky, vďaka čomu disponujú fantastickým rezným výkonom. Nože Samura sú naostrené v uhle 17 stupňov . To je viac ako pri japonských nožoch, ale menej ako pri európskych nožoch. Na rukoväť používame najlepšie moderné materiály: Micarta, G10, stabilizované drevo, plast s jemným povrchom, kratón a kompozity. Viac o histórii značky Samura.Profesionálna sada japonských kuchynských nožov zahŕňa najobľúbenejšie typy nožov profesionálnej a domácej kuchyne - nôž na zeleninu a ovocie, univerzálny nôž a európsky šéfkuchársky nôž, ktoré sú vyrobené z prvotriednej jednovrstvovej ocele AUS 8 . Táto sada nožov je nutnosťou pre každú kuchyňu a bude ideálna ako na súkromné ​​použitie, tak aj ako užitočný darček.             Odporúčame ručné umývanie.Rozdiel medzi sadami Samura MO-V Základná sada pre šéfkuchára (balené v puzdre) a Samura MO-V Základná sada pre šéfkuchára 2 (balené v kartóne) je iba v balení.Samura MO-V Základná sada pre šéfkuchára obsahuje:Samura MO-V Nôž na ovocie a zeleninuCelková dĺžka:     21,7 cmDĺžka čepele:       9 cmHmotnosť:            85 gSamura Univerzálny nôžCelková dĺžka:     25,1 cmDĺžka čepele:      13 cmHmotnosť:           88  g Samura  Šéfkuchársky nôžCelková dĺžka:     34,5 cmDĺžka čepele:      20 cmHmotnosť:           221 gPrednosti nožov Samuravyrobené z najlepšej japonskej a švédskej ocele, kalené na 58 - 61 HRCfantastický rezný výkon vďaka japonskému tvaru čepele a jemnému zúženiu zo špičkynaostrenie v uhle 17 stupňov (t.j. viac ako pri japonských nožoch, ale menej ako pri európskych nožoch)rukoväte vyrobené z najlepších moderných materiálov: Micarta, G10, stabilizované drevo, plast s jemným povrchom, kratón a kompozity Ako vybrať ten správny nôž?Ak si chcete uľahčiť výber a pochopiť, aké nože budete skutočne potrebovať, mali by ste sa zoznámiť s  hlavnými typmi nožov  a ich využitím. Viac k tejto téme sme pre vás zhrnuli v článku ako vybrať správny nôž .  Japonský kuchynský nôž - priamy potomok samurajského mečaJaponské nože sú dokonalým spojením legendárnych tradícií minulosti a špičkových technológií budúcnosti. Viacej o vlastnostiach japonských nožov.  Starostlivosť o kuchynské nožeSprávna starostlivosť o kuchynské nože je celá veda, jednoduchá, ale veľmi dôležitá. Dodržiavaním niekoľkých jednoduchých pravidiel môžete výrazne predĺžiť životnosť dobrého noža a pretvoriť vaše rutinné varenie na jednoduchý a fascinujúci proces. 5 zásad správnej starostlivosti o nože.Brúsenie a leštenie nožov - Účel a dôležitosťVlastnosti kvalitného kuchynského noža, značne závisia na stupni jeho konečného brúsenia a leštenia v poslednej fáze výroby . Týmto procesom je ovplyvnená nielen schopnosť noža udržať ostrosť po dlhšiu dobu, ale aj samotný výkon – maximálne výsledky s minimálnym úsilím. Navyše tiež odráža krásu a dokonalosť vzhľadu noža a poskytuje dodatočnú ochranu proti korózii. Kvalita a prísne dodržiavanie obrábacích techník nám poskytuje odpoveď na otázku, prečo sú niektoré nože lepšie, pokiaľ porovnávame ich reznú kapacitu a zachovanie ostrosti. Dôležitosť brúsenia a leštenia nožov.Ako na brúsenie nožov ľahko a rýchlo. Video: Kvalitné kuchynské nože Samura Video: Kvalitné kuchynské nože Samura

      Kúpiť

      NOVÉ

      Samura MO-V Šéfkuchársky nôž 20 cm (SM-0085)

      Samura MO-V Šéfkuchársky nôž 20 cm (SM-0085)

      50,00 €

      Nože Samura predstavujú symbiózu japonskej nožiarskej tradície a európskej spoľahlivostiNože značky Samura sú vyrobené z najlepšej japonskej a švédskej ocele , kalené na 58 - 61 HRC. Čepele majú japonský tvar a jemné zúženie zo špičky, vďaka čomu disponujú fantastickým rezným výkonom. Nože Samura sú naostrené v uhle 17 stupňov . To je viac ako pri japonských nožoch, ale menej ako pri európskych nožoch. Na rukoväť používame najlepšie moderné materiály: Micarta, G10, stabilizované drevo, plast s jemným povrchom, kratón a kompozity. Viac o histórii značky Samura.Veľký kuchynský nôž - Šéfkuchársky európsky nôž - je nevyhnutným a kľúčovým prvkom v každej kuchyni. Tento multifunkčný nôž s dlhou a širokou čepeľou a čiernou nepriľnavou ochrannou vrstvou zaisťuje optimálny výkon pri práci, pričom jeho geometria je navrhnutá pre tri typy kuchynskej práce: krájanie, sekanie a drvenie . Čepeľ profesionálneho noža MO-V z jednovrstvovej ocele preniká rukoväťou po celej jej dĺžke, tým je zaistená spoľahlivosť a pevnosť tohto noža. Prítomnosť podpery zabraňuje prenikaniu baktérií a iných mikroorganizmov do otvorov a zaisťuje potrebnú hygienu pracovných nástrojov. Nielen z tohto dôvodu je produktový rad MO-V odporúčaný na profesionálne účely v HoReCa.    Odporúčame ručné umývanie.Samura MO-V Šéfkuchársky nôž 20 cm (SM-0085)    Celková dĺžka:     34,5 cmDĺžka čepele:     20 cmHmotnosť:            221 gPrednosti nožov Samuravyrobené z najlepšej japonskej a švédskej ocele, kalené na 58 - 61 HRCfantastický rezný výkon vďaka japonskému tvaru čepele a jemnému zúženiu zo špičkynaostrenie v uhle 17 stupňov (t.j. viac ako pri japonských nožoch, ale menej ako pri európskych nožoch)rukoväte vyrobené z najlepších moderných materiálov: Micarta, G10, stabilizované drevo, plast s jemným povrchom, kratón a kompozity Ako vybrať ten správny nôž?Ak si chcete uľahčiť výber a pochopiť, aké nože budete skutočne potrebovať, mali by ste sa zoznámiť s  hlavnými typmi nožov  a ich využitím. Viac k tejto téme sme pre vás zhrnuli v článku ako vybrať správny nôž .  Japonský kuchynský nôž - priamy potomok samurajského mečaJaponské nože sú dokonalým spojením legendárnych tradícií minulosti a špičkových technológií budúcnosti. Viacej o vlastnostiach japonských nožov.  Starostlivosť o kuchynské nožeSprávna starostlivosť o kuchynské nože je celá veda, jednoduchá, ale veľmi dôležitá. Dodržiavaním niekoľkých jednoduchých pravidiel môžete výrazne predĺžiť životnosť dobrého noža a pretvoriť vaše rutinné varenie na jednoduchý a fascinujúci proces. 5 zásad správnej starostlivosti o nože.Brúsenie a leštenie nožov - Účel a dôležitosťVlastnosti kvalitného kuchynského noža, značne závisia na stupni jeho konečného brúsenia a leštenia v poslednej fáze výroby . Týmto procesom je ovplyvnená nielen schopnosť noža udržať ostrosť po dlhšiu dobu, ale aj samotný výkon – maximálne výsledky s minimálnym úsilím. Navyše tiež odráža krásu a dokonalosť vzhľadu noža a poskytuje dodatočnú ochranu proti korózii. Kvalita a prísne dodržiavanie obrábacích techník nám poskytuje odpoveď na otázku, prečo sú niektoré nože lepšie, pokiaľ porovnávame ich reznú kapacitu a zachovanie ostrosti. Dôležitosť brúsenia a leštenia nožov.Ako na brúsenie nožov ľahko a rýchlo. Video: Kvalitné kuchynské nože Samura Video: Kvalitné kuchynské nože Samura

      Kúpiť

      NOVÉ

      Samura MO-V Nôž na chlieb 23 cm (SM-0055)

      Samura MO-V Nôž na chlieb 23 cm (SM-0055)

      54,00 €

      Nože Samura predstavujú symbiózu japonskej nožiarskej tradície a európskej spoľahlivostiNože značky Samura sú vyrobené z najlepšej japonskej a švédskej ocele , kalené na 58 - 61 HRC. Čepele majú japonský tvar a jemné zúženie zo špičky, vďaka čomu disponujú fantastickým rezným výkonom. Nože Samura sú naostrené v uhle 17 stupňov . To je viac ako pri japonských nožoch, ale menej ako pri európskych nožoch. Na rukoväť používame najlepšie moderné materiály: Micarta, G10, stabilizované drevo, plast s jemným povrchom, kratón a kompozity. Viac o histórii značky Samura.Hľadáte naozaj kvalitný nôž na chleba a pečivo ? Tento nôž ponúka prvotriednu a veľmi vysokú kvalitu (ako napokon všetky nože Samura). Jeho vlnité ostrie sa skladá z mnohých malých, ale veľmi ostrých zubov. Ľahko s ním rozrežete potraviny s tvrdou a chrumkavou kôrkou a rovnako tak napríklad krehké a vláčne muffiny . A to bez toho, aby potraviny rozdrobil. Čepeľ tohto profesionálneho noža je veľmi dlhá, takže sa hodí aj pre veľké potraviny. A môže to byť nielen pečivo (napríklad veľká torta), ale aj pôsobivý melón alebo skromnejší grapefruit.    Odporúčame ručné umývanie.Samura MO-V Nôž na chlieb 23 cm (SM-0055)Celková dĺžka:     37 cmDĺžka čepele:     23 cmHmotnosť:            221 gPrednosti nožov Samuravyrobené z najlepšej japonskej a švédskej ocele, kalené na 58 - 61 HRCfantastický rezný výkon vďaka japonskému tvaru čepele a jemnému zúženiu zo špičkynaostrenie v uhle 17 stupňov (t.j. viac ako pri japonských nožoch, ale menej ako pri európskych nožoch)rukoväte vyrobené z najlepších moderných materiálov: Micarta, G10, stabilizované drevo, plast s jemným povrchom, kratón a kompozity Ako vybrať ten správny nôž?Ak si chcete uľahčiť výber a pochopiť, aké nože budete skutočne potrebovať, mali by ste sa zoznámiť s  hlavnými typmi nožov  a ich využitím. Viac k tejto téme sme pre vás zhrnuli v článku ako vybrať správny nôž .  Japonský kuchynský nôž - priamy potomok samurajského mečaJaponské nože sú dokonalým spojením legendárnych tradícií minulosti a špičkových technológií budúcnosti. Viacej o vlastnostiach japonských nožov.  Starostlivosť o kuchynské nožeSprávna starostlivosť o kuchynské nože je celá veda, jednoduchá, ale veľmi dôležitá. Dodržiavaním niekoľkých jednoduchých pravidiel môžete výrazne predĺžiť životnosť dobrého noža a pretvoriť vaše rutinné varenie na jednoduchý a fascinujúci proces. 5 zásad správnej starostlivosti o nože.Brúsenie a leštenie nožov - Účel a dôležitosťVlastnosti kvalitného kuchynského noža, značne závisia na stupni jeho konečného brúsenia a leštenia v poslednej fáze výroby . Týmto procesom je ovplyvnená nielen schopnosť noža udržať ostrosť po dlhšiu dobu, ale aj samotný výkon – maximálne výsledky s minimálnym úsilím. Navyše tiež odráža krásu a dokonalosť vzhľadu noža a poskytuje dodatočnú ochranu proti korózii. Kvalita a prísne dodržiavanie obrábacích techník nám poskytuje odpoveď na otázku, prečo sú niektoré nože lepšie, pokiaľ porovnávame ich reznú kapacitu a zachovanie ostrosti. Dôležitosť brúsenia a leštenia nožov.Ako na brúsenie nožov ľahko a rýchlo. Video: Kvalitné kuchynské nože Samura Video: Kvalitné kuchynské nože Samura

      Kúpiť

      NOVÉ

      Samura MO-V Univerzálny nôž 15 cm (SM-0023)

      Samura MO-V Univerzálny nôž 15 cm (SM-0023)

      35,00 €

      Nože Samura predstavujú symbiózu japonskej nožiarskej tradície a európskej spoľahlivostiNože značky Samura sú vyrobené z najlepšej japonskej a švédskej ocele , kalené na 58 - 61 HRC. Čepele majú japonský tvar a jemné zúženie zo špičky, vďaka čomu disponujú fantastickým rezným výkonom. Nože Samura sú naostrené v uhle 17 stupňov . To je viac ako pri japonských nožoch, ale menej ako pri európskych nožoch. Na rukoväť používame najlepšie moderné materiály: Micarta, G10, stabilizované drevo, plast s jemným povrchom, kratón a kompozity. Viac o histórii značky Samura.Tento profesionálny japonský kuchynský nôž je právom označovaný za univerzálny, pretože je prakticky jeden z najvšestrannejších nožov vôbec . Pokiaľ v kuchyni nemáte žiadne vysoko špecializované typy nožov, tento nôž ich hravo zastúpi. Používa sa na krájanie a čistenie zeleniny a ovocia , prípravu duseného mäsa alebo šalátov a na spracovanie mäsa . Je pravda, že pre prácu s univerzálnym nožom je lepšie spracovávať potraviny postupne po menších kúskoch (porciách): tak bude môcť maximalizovať svoje výhody. Čepeľ tohto noža z jednovrstvovej nehrdzavejúcej ocele hladko prechádza do masívnej rukoväte. Najvhodnejšie riešenie pre profesionálnu prácu. Rukoväť je vyrobená z odolného laminátu a na jej konci je kovová zátka.    Odporúčame ručné umývanie.Celková dĺžka:     27 cmDĺžka čepele:     15 cmHmotnosť:            99 gPrednosti nožov Samuravyrobené z najlepšej japonskej a švédskej ocele, kalené na 58 - 61 HRCfantastický rezný výkon vďaka japonskému tvaru čepele a jemnému zúženiu zo špičkynaostrenie v uhle 17 stupňov (t.j. viac ako pri japonských nožoch, ale menej ako pri európskych nožoch)rukoväte vyrobené z najlepších moderných materiálov: Micarta, G10, stabilizované drevo, plast s jemným povrchom, kratón a kompozity Ako vybrať ten správny nôž?Ak si chcete uľahčiť výber a pochopiť, aké nože budete skutočne potrebovať, mali by ste sa zoznámiť s  hlavnými typmi nožov  a ich využitím. Viac k tejto téme sme pre vás zhrnuli v článku ako vybrať správny nôž .  Japonský kuchynský nôž - priamy potomok samurajského mečaJaponské nože sú dokonalým spojením legendárnych tradícií minulosti a špičkových technológií budúcnosti. Viacej o vlastnostiach japonských nožov.  Starostlivosť o kuchynské nožeSprávna starostlivosť o kuchynské nože je celá veda, jednoduchá, ale veľmi dôležitá. Dodržiavaním niekoľkých jednoduchých pravidiel môžete výrazne predĺžiť životnosť dobrého noža a pretvoriť vaše rutinné varenie na jednoduchý a fascinujúci proces. 5 zásad správnej starostlivosti o nože.Brúsenie a leštenie nožov - Účel a dôležitosťVlastnosti kvalitného kuchynského noža, značne závisia na stupni jeho konečného brúsenia a leštenia v poslednej fáze výroby . Týmto procesom je ovplyvnená nielen schopnosť noža udržať ostrosť po dlhšiu dobu, ale aj samotný výkon – maximálne výsledky s minimálnym úsilím. Navyše tiež odráža krásu a dokonalosť vzhľadu noža a poskytuje dodatočnú ochranu proti korózii. Kvalita a prísne dodržiavanie obrábacích techník nám poskytuje odpoveď na otázku, prečo sú niektoré nože lepšie, pokiaľ porovnávame ich reznú kapacitu a zachovanie ostrosti. Dôležitosť brúsenia a leštenia nožov.Ako na brúsenie nožov ľahko a rýchlo. Video: Kvalitné kuchynské nože Samura Video: Kvalitné kuchynské nože Samura

      Kúpiť

      Výrobcovia

      © 2013 - 2024 Vitarian spol. s r. o.
      Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency