Odštartujte odšťavovaciu sezónu s novým štýlovým Hurom H70-FT EASY PRESS!

Škoricové palacinky s jahodovým krémom

GlutenFreeDiet, RawFoodDiet, VeganDiet, VegetarianDiet 15 minút a sušenie 7 hodín 4 porcie
Škoricové palacinky s jahodovým krémom

Ingrediencie

  • Palacinka
  • 4 banány
  • ½ ČL mletej škorice
  •  
  •  
  • Plnka
  • 1 konzerva kokosového mlieka (aspoň 70 % podiel pevnej zložky - Shan´shi Kokosmilch)
  • ½ šálky čerstvých jahôd
  • 1 PL agávového sirupu

Postup

  1. Banán rozmixujeme na kašu alebo poriadne roztlačíme vidličkou.
  2. Pridáme škoricu.
  3. Hmotu natrieme na fóliu na sušenie v tenkej, ale súvislej vrstve. Môžeme vytvoriť pláty, ktoré po vysušený zrolujeme ako palacinky tak, aby sme ich mohli naplniť.
  4. Sušíme v sušičke približne 7 hodín pri 42 °C. Palacinky by sa mali dať pekne odlepiť z fólie.
  5. Z kokosovej smotany vyšľaháme kokosovú šľahačku. Pridáme nakrájané jahody a agávový sirup.
  6. Po vysušení zrolujeme a naplníme zmesou.
Tip

Plnku môžeme sezónne obmieňať podľa dostupnosti čerstvého ovocia, do „cesta“ na palacinky, môžeme pridať aj chia semienka, prípadne rozmixované goji.

Palacinky

Súvisiace recepty

Kivi sorbet

Kivi sorbet

Výrobcovia

© 2013 - 2025 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency