Plnené paradajky s kešu syrom

  • GF, Vitarián, Vegán, Vegetarián
  • 30 minút a sušenie 2-3 hodiny
  • vysokootáčkový mixér
  • 4 porcie

Ingrediencie

  • 4 veľké paradajky
  • 1 šálka vopred namočených kešu orechov
  • 1 ČL morskej soli
  • 1 ČL citrónovej šťavy
  • ¼ šálky vody

Postup

  1. Z paradajok odkrojíme vrchnú časť a vyberieme z nich dužinu.
  2. Vopred namočené kešu orechy rozmixujeme s morskou soľou, citrónovou šťavou a vodou.
  3. Rajčiny naplníme kešu syrom a vložíme na 2-3 hodiny do sušičky.
Tip

Pred servírovaním šampiňóny dochutíme domácim pestom.

↑ Späť hore

Počet hlasov: 161