Využite cenovo atraktívne sady prístrojov a inovatívnych produktov.

Nutela - mlsný jazýček

GlutenFreeDiet, RawFoodDiet, VegetarianDiet 10 minút 2 x 250 g
Nutela - mlsný jazýček

Ingrediencie

  • 1 šálka bryndze
  • 200 g lieskových orechov
  • 3 PL medu
  • 100 g kakaovej hmoty
  • 3 PL kakaového prášku
  • 6 PL agávového sirupu
  • 100 g kokosového masla
  • ½ šálky vody

Postup

  1. Orechy si na nac namočíme do vody. Kakaovú hmotu a kokosový olej dáme do misky a položíme na noc na radiátor, aby sa stali tekutými.
  2. Vložíme všetky ingrediencie do vitamixu a mixujeme do hladkej hmoty. Hmota sa trením zohreje a dosiahne úplne tekutý stav.
Tip

Ak chceme dosiahnúť krémovitejšiu konzistenciu nutely, tak pridáme viacej agávového sirupu alebo medu. Ak chceme dosiahnúť smotanovejšiu chuť tak pridáme ešte kešu oriešky.

Nátierky

Súvisiace recepty

Medové maslo

Medové maslo

Korenisté maslo

Korenisté maslo

Výrobcovia

© 2013 - 2024 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency