Využite cenovo atraktívne sady prístrojov a inovatívnych produktov.

Plnené marhule

GlutenFreeDiet, RawFoodDiet, VeganDiet, VegetarianDiet 20 minút a namáčanie 2 hodiny 2 porcie
Plnené marhule

Ingrediencie

  • 3 väčšie marhule
  • Plnka
  • 5 PL strúhaného kokosu
  • 2 PL agávového sirupu
  • 1 PL kokosového masla
  • Omáčka
  • 8 sušených veľkých sliviek, vopred namočených
  • ¼ šálky maku
  • voda podľa potreby

Postup

  1. Marhule opatrne rozpolíme a kôstky vyberieme.
  2. Pomelieme si mak, pridáme slivky a vymixujeme hladkú omáčku. Podľa potreby môžeme doplniť vodu.
  3. Na plnku si v miske zmiešame strúhaný kokos s roztopeným kokosovým maslom. Zmes dosladíme agávovým sirupom.
  4. Marhule naplníme kokosovou plnkou.
  5. Na tanier nalejeme makovú omáčku a vložíme do nej naplnené marhule.
Tip

Marhule môžeme dozdobiť čerstvým ovocím a lístkami čerstvej mäty.

Súvisiace recepty

Výrobcovia

© 2013 - 2024 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency