Broskyňovo-vínna penová omáčka

  • Vegetarián
  • 3 minúty
  • mixér Vitamix
  • 4 porcie

Ingrediencie

  • 3 vaječné žĺtka
  • 2 úplne zrelé broskyne, olúpané a vykôstkované
  • 75 g cukru
  • 100 ml veľmi aromatického vína (napr. Bacchus Spätlese)
  • Dreň z ½ vanilkového struku

Postup

  1. Vložte všetky prísady v uvedenom poradí do zásobníka Vitamix. Nasaďte kryt s uzáverom a upevnite ho.
  2. Zvoľte VARIABLE, stupeň 1.
  3. Zapnite prístroj a plynulo zvýšte rýchlosť na stupeň 10 a potom HIGH.
  4. Nechajte bežať prístroj 3 minúty pokým je hmota značne teplá a krémová.
  5. Upraviť s čerstvým bobuľovým ovocím.

1 porcia (¼ z receptu) obsahuje:

  • 170 kalórií
  • 4 g tuku
  • 3 g bielkovín
  • 25 g uhľohydrátov

    ↑ Späť hore

    Počet hlasov: 82