Využite cenovo atraktívne sady prístrojov a inovatívnych produktov.

Koláč s jablkovým pretlakom

VeganDiet, VegetarianDiet 1 minúta 18 porcií
Koláč s jablkovým pretlakom

Ingrediencie

  • 1 ¾ šálky (420 ml) cukru
  • 1 ½ šálky (360 ml) nebielenej múky
  • 1 šálka (240 ml) sójovej múky
  • ¼ čajovej lyžičky nátronu
  • ½ čajovej lyžičky prášku do pečiva
  • 1 ½ čajovej lyžičky soli
  • 1 čajová lyžička škorice
  • ½ čajovej lyžičky klinčekov
  • ½ čajovej lyžičky nového korenia
  • ½ čajovej lyžičky muškátového orecha
  • 2 šálky (480 ml) jablkového pretlaku
  • ½ šálky (120 ml) mäkkého tofu
  • ½ šálky (120 ml) rastlinného oleja
  • 1 šálka (480 ml) hrozienok

Postup

  1. Rúru predhriať na 180 °C. Namastiť 25 cm veľký pekáč.
  2. Cukor, múku, nátron, prášok do pečiva, soľ, škoricu, klinčeky, koreninovú zmes a muškátový orech vložiť do zásobníka Vitamix. Nasadiť kryt s uzáverom a upevniť ho.
  3. Zvoliť VARIABLE stupeň.
  4. Zapnúť prístroj a zvýšiť rýchlosť plynulo na 5. Nechať bežať 10 sekúnd alebo pokým je všetko dobre premiešané.
  5. Pridať jablkový pretlak, tofu a rastlinný olej. Nasadiť kryt s uzáverom a upevniť ho.
  6. Zvoliť VARIABLE, stupeň 1.
  7. Zapnúť prístroj a zvýšiť rýchlosť plynulo na stupeň 5. Nechať bežať 20 až 25 sekúnd pokým sa vytvorí hladká, rovnomerná konzistencia. Prístroj vypnúť. Zásobník vybrať.
  8. Primiešať hrozienka a cesto plniť do formy.
  9. Piecť 45 až 50 minút. Nechať vychladnúť a podávať.

1 porcia (1 kúsok) obsahuje:

  • 233 kalórií
  • 8 g tuku
  • 3,5 g bielkovín
  • 40 g uhľohydrátov
Koláče

Súvisiace recepty

Orieškové gelato

Orieškové gelato

Lesná zmrzlina

Lesná zmrzlina

Výrobcovia

© 2013 - 2024 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency