- GF, Vitarián, Vegán, Vegetarián
- 25 minút
- vysokootáčkový mixér
- 2 porcie
Ingrediencie
- 1 veľké mango
- 1 šálka shitake húb
- ¾ šálky olív
- 4 hlavičky mangoldu
- 1 šálka červeného hrozna
- 1 jarná cibuľka
- ¼ šálky píniových orieškov výhonky žeruchy
- shiso listy
- Omáčka
- ½ manga
- 4 strúčiky cesnaku
- ½ šálky petržlenovej vňate
- 4 PL olivového oleja
- 6 PL vody
- Marináda
- 8 PL olivového oleja
- 4 strúčiky cesnaku
- ½ šálky petržlenovej vňate
- soľ
Postup
- Nakrájame si listy mangoldu, mango (neestetické kúsky použijeme do omáčky) a bobule červeného hrozna na polovičku.
- Nakrájame si huby shitake a vložíme ich do marinády, ktorej ingrediencie sme si rozmixovali v mixéri. Necháme postáť 15 minút.
- Ingrediencie na omáčku si rozmixujeme v mixéri a polejeme ňou mangold s mangom a hroznom.
- Ozdobíme žeruchou a shiso listami.
Počet hlasov: 951