Plnené šampiňóny s kešu syrom a pestom

  • GF, Vitarián, Vegán, Vegetarián
  • 30 minút
  • vysokootáčkový mixér
  • 4 porcie

Ingrediencie

  • 4 väčšie šampiňóny
  • 1 šálka namočených kešu orechov
  • 1 ČL morskej soli
  • ½ ČL čierneho korenia
  • 1 ČL nasekaných čerstvých byliniek (oregano, tymian)
  • ¼ šálka vody

Postup

  1. Zo šampiňónov odkrojíme nožičky a vyberieme stred, ktorý si odložíme.
  2. Namočené kešu orechy rozmixujeme s morskou soľou a ¼ šálkou vody.
  3. Pridáme bylinky a odložené časti so šampiňónov. Všetko dobre zmiešame.
  4. Zmesou naplníme šampiňóny a dáme do sušičky na približne 3 hodiny.
Tip

Pred servírovaním šampiňóny dochutíme domácim pestom.

↑ Späť hore

Počet hlasov: 87