Gazpacho

  • GF, Vitarián, Vegán, Vegetarián
  • 10 minút
  • vysokootáčkový mixér
  • 2 porcie

Ingrediencie

  • 24 cherry paradajok
  • 3 tmavočervené kapie
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 1 veľký pomaranč
  • čerstvá bazalka
  • čerstvá petržlenová vňať
  • 2 PL olivového oleja
  • soľ
  • ½ ČL čierneho korenia
  • 1 uhorka

Postup

  1. Šesť cherry paradajok nakrájame na kolieska, jednu kapiu nakrájame na tenké štvorcentimetrové plátky a uhorku nakrájame na veľmi tenké „hobliny“. Všetko poukladáme na tanier.
  2. Ostatné ingrediencie, okrem bazalky a petržlenovej vňate, mixujeme na strednej úrovni približne 5 minút.
  3. Vlejeme do taniera.
  4. Okoreníme a dozdobíme bazalkou a petržlenovou vňaťou.

    ↑ Späť hore

    Počet hlasov: 162