Traja ,,Pribináčikovia“

  • GF, Vitarián, Vegán, Vegetarián
  • 10 minút a namáčanie 7 hodín
  • vysokootáčkový mixér
  • 4 porcie

Ingrediencie

  • 2 šálky kešu orechov, vopred namočených
  • šťava z 2 citrónov
  • 4 PL agávového sirupu
  • 1 banán
  • 1 PL kakaového prášku

Postup

  1. Vodu z namočených kešu orechov prelejeme do inej nádoby.
  2. Kešu rozmixujeme na kašu. Podľa potreby môžeme pridať trochu zliatej vody. Pridáme citrónovú šťavu a agáve.
  3. Hmota má byť hustá ako veľmi hustý jogurt. Základ na „pribináčika“ máme hotový.
  4. Hmotu môžeme rozdeliť na tri časti, prvú máme hotovú a oddelíme ju do misky, druhú časť odoberieme do misky a zmiešame s kakaovým práškom. Tretiu časť, ktorá ostala v mixéri zmiešame s banánom a rozmixujeme pre banánovú príchuť „pribináčiku“.

↑ Späť hore

Počet hlasov: 93