- GF, Vitarián, Vegán, Vegetarián
- 20 minút
- vysokootáčkový mixér
- 4 dezertné poháre
Ingrediencie
- 1 PL chlorella tabletiek
- 4 kúsky sušeného jackfruitu (chlebovníka), vopred namočeného
- 1 ČL camu camu prášku
- ¼ šálky sušeného manga
- 1 PL sušeného goji
- 1 PL sušeného physalisu
- 4 čerstvé plody physalis
- 1 ČL čaju Matcha Izumi
- 1 zelené jablko
- ½ limetky
- ¼ šálky kakaových bôbov
- 1 ČL kakaa
- 1 banán
- voda podľa potreby
Postup
- Vo Vitamixe si rozmixujeme chlorellu s vopred namočeným jackfruitom a hotovú zmes vlejeme do pohára.
- Rozmixujeme si namočené sušené mango s camu camu práškom a vlejeme do pohára.
- Rozmixujeme si namočené goji s physalisom a dáme do pohára.
- Jedno zrelé čerstvé jablko nakrájame na štvrtiny, pridáme Matcha prášok, šťavu z 1 limetky a ½ banánu a rozmixujeme. Následne vlejeme do pohára.
- Rozmixujeme kakaové bôby, kakaový prášok a ½ banána a vlejeme do pohára.
- Nakoniec ozdobíme jedným čerstvým physalisom.
Tip
Nie každá vrstva je rovnako chutná pre každého. Preto si dezert vychutnajte podľa potreby buď po vrstvách, alebo niekoľko vrstiev naraz.
Počet hlasov: 525