- GF, Vitarián, Vegán, Vegetarián
- 30 minút a mrazenie 2 hodiny
- vysokootáčkový mixér
- 8 porcií
Ingrediencie
- 1 PL citrónovej šťavy
- štipka soli
- 1 vanilkový struk
- ¼ šálky kokosového oleja
- 2 PL agávového sirupu
- 1 šálka kešu orechov
- ½ šálky cviklovej šťavy
- 1 ½ šálky šťavy z granátového jablka
- ¾ šálky agávového sirupu
- štipka soli
- dreň z vanilkového struku
- ½ šálky citrónovej šťavy
- 1 šálka kokosového oleja
- 3 šálky kešu, vopred namočené na 2-3 hodiny
Postup
- Na korpus najprv zomelieme kešu orechy na múku. Pridáme ostatné ingrediencie a zmixujeme. Hmotu utlačíme na dno tortovej formy a dáme odstáť do chladničky.
- Odkvapkané kešu spolu s ostatnými ingredienciami zmixujeme na hladký krém a nalejeme na korpus. Dáme stuhnúť do chladničky.
Počet hlasov: 1020