Cheesecake z granátového jablka

  • GF, Vitarián, Vegán, Vegetarián
  • 30 minút a mrazenie 2 hodiny
  • vysokootáčkový mixér
  • 8 porcií

Ingrediencie

  • 1 PL citrónovej šťavy
  • štipka soli
  • 1 vanilkový struk
  • ¼ šálky kokosového oleja
  • 2 PL agávového sirupu
  • 1 šálka kešu orechov
  • ½ šálky cviklovej šťavy
  • 1 ½ šálky šťavy z granátového jablka
  • ¾ šálky agávového sirupu
  • štipka soli
  • dreň z vanilkového struku
  • ½ šálky citrónovej šťavy
  • 1 šálka kokosového oleja
  • 3 šálky kešu, vopred namočené na 2-3 hodiny

Postup

  1. Na korpus najprv zomelieme kešu orechy na múku. Pridáme ostatné ingrediencie a zmixujeme. Hmotu utlačíme na dno tortovej formy a dáme odstáť do chladničky.
  2. Odkvapkané kešu spolu s ostatnými ingredienciami zmixujeme na hladký krém a nalejeme na korpus. Dáme stuhnúť do chladničky.

↑ Späť hore

Počet hlasov: 131