Cheesecake so superfoods

  • GF, Vitarián, Vegán, Vegetarián
  • 30 minút, sušenie 10 hodín a chladenie 4 hodiny
  • vysokootáčkový mixér, sušička
  • forma s priemerom 25 cm

Ingrediencie

  • Korpus
  • ½ šálky maku
  • 2 šálky sušených sliviek, vopred namočených
  • ½ šálky vlašských orechov
  • ½ šálky datlí, vopred namočených
  • 2 PL kokosového masla
  • 3 PL za studena lisovaného kokosového oleja
  • 2 PL agávového sirupu
  • 2 PL chia semienok, vopred namočených voda podľa potreby
  • Plnka 1
  • 1 zrelé avokádo
  • 1 čerstvá zrelá figa
  • 2 sušené figy
  • 1 PL kakaového prášku
  • 1 PL cukru z kokosových kvetov
  • Plnka 2
  • 2 šálky kešu orechov, vopred namočených
  • 1 limetka
  • 3 PL agávového sirupu
  • 2 štipky soli
  • 3 PL kokosového masla
  • ¼ vanilkového struku

Postup

  1. Ingrediencie na korpus si rozmixujeme a necháme sušiť v sušičke 10 hodín.
  2. Plnku 1 vymixujeme do tvrdej pudingovej konzistencie a natrieme ju na korpus vo výške jedného centimetra.
  3. Navrch naukladáme vrstvu čučoriedok a jemne ich vtlačíme do korpusu.
  4. Na čučoriedky natrieme plnku 2, ktorú sme si vymixovali na pevnú hmotu.
  5. Ozdobíme malinami.
  6. Necháme chladiť 4 hodiny v chladničke.

↑ Späť hore

Počet hlasov: 154