Odštartujte odšťavovaciu sezónu s novým štýlovým Hurom H70-FT EASY PRESS!

Aminox

Kalkulačka

Názov Množstvo Proteín Tryptofán Treonín Izoleucín Leucín Lyzín Metionín Fenylalanín Valín Arginín Hystidín Cysteín Tyrozín Alanín Kys. asparágová Kys. glutamová Glycín Prolín Serín Hydroxyprolín Action
Hovädzie rebro, varené/pečené 100 23 252 983 1012 1778 1872 576 878 1094 1422 770 252 756 1 357 2 056 3 380 1 228 994 860 0 Odobrať
Pstruh, surový 100 21 233 911 957 1688 1907 615 811 1070 1243 611 223 701 1 256 2 127 3 100 997 734 847 0 Odobrať
Bravčové mäso, varené, mleté 100 26 326 1173 1203 2061 2310 680 1025 1394 1597 1026 328 895 1 497 2 383 4 022 1 220 1 032 1 061 0 Odobrať
Kuracie prsia, varené 100 29 339 1224 1530 2175 2462 802 1150 1437 1748 900 371 978 1 581 2 583 4 340 1 424 1 192 997 1 Odobrať
Kuracie prsia, varené/pečené 100 31 362 1310 1638 2328 2635 859 1231 1539 1871 963 397 1 047 1 692 2 764 4 646 1 524 1 275 1 067 1 Odobrať
Spolu
Odporúčaná denná dávka
Rozdiel
500 mg
 
 
129 g
56 g
73 g
1512 mg
280 mg
1232 mg
5601 mg
1050 mg
4551 mg
6340 mg
1400 mg
4940 mg
10030 mg
2730 mg
7300 mg
11186 mg
2100 mg
9086 mg
3532 mg
728 mg
2804 mg
5095 mg
875 mg
4220 mg
6534 mg
1820 mg
4714 mg
7881 mg
1960 mg
5921 mg
4270 mg
700 mg
3570 mg
1571 mg
287 mg
1284 mg
4377 mg
875 mg
3502 mg
7383 mg
 
 
11913 mg
 
 
19488 mg
 
 
6393 mg
 
 
5227 mg
 
 
4832 mg
 
 
2 mg
 
 
( Items: 1 - 5 from 5 )

Obsah aminokyselín v potravinách

Názov Typ Proteín Tryptofán Treonín Izoleucín Leucín Lyzín Metionín Fenylalanín Valín Arginín Hystidín Cysteín Tyrozín Alanín Kys. asparágová Kys. glutamová Glycín Prolín Serín Hydroxyprolín Action
Bravčové mäso, varené, mleté Mäso 25.7 326 1173 1203 2061 2310 680 1025 1394 1597 1026 328 895 1497 2383 4022 1220 1032 1061 0 Pridať
Lastúry, rôzne druhy, surové Mäso 16.8 188 722 730 1181 1254 379 601 733 1224 322 220 537 1015 1619 2282 1050 685 752 0 Pridať
Kuracie mäso s kožou, pečené Mäso 27.3 305 1128 1362 1986 2223 726 1061 1325 1711 802 364 879 1591 2434 3991 1764 1322 963 1 Pridať
Kuracie prsia, varené/pečené Mäso 31 362 1310 1638 2328 2635 859 1231 1539 1871 963 397 1047 1692 2764 4646 1524 1275 1067 1 Pridať
Kuracie prsia, varené Mäso 29 339 1224 1530 2175 2462 802 1150 1437 1748 900 371 978 1581 2583 4340 1424 1192 997 1 Pridať
Pstruh, surový Mäso 20.8 233 911 957 1688 1907 615 811 1070 1243 611 223 701 1256 2127 3100 997 734 847 0 Pridať
Tuniak, komerčný, surový yellowfin Mäso 23.4 262 1025 1077 1900 2147 692 913 1204 1399 688 251 789 1414 2394 3489 1122 827 954 0 Pridať
Losos, ružový, surový Mäso 19.9 223 874 919 1621 1831 590 778 1027 1193 587 214 673 1206 2042 2976 957 705 813 0 Pridať
Kapor, tepelne upravený Mäso 22.9 256 1002 1054 1858 2100 677 893 1178 1368 673 245 772 1383 2341 3413 1097 808 933 0 Pridať
Hovädzie rebro, varené/pečené Mäso 22.5 252 983 1012 1778 1872 576 878 1094 1422 770 252 756 1357 2056 3380 1228 994 860 0 Pridať
( Items: 1 - 10 from 103 )

Výrobcovia

© 2013 - 2025 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency