Aminox

Kalkulačka

Názov Množstvo Proteín Tryptofán Treonín Izoleucín Leucín Lyzín Metionín Fenylalanín Valín Arginín Hystidín Cysteín Tyrozín Alanín Kys. asparágová Kys. glutamová Glycín Prolín Serín Hydroxyprolín Action
Tuniak, komerčný, surový yellowfin 100 23 262 1025 1077 1900 2147 692 913 1204 1399 688 251 789 1 414 2 394 3 489 1 122 827 954 0 Odobrať
Lastúry, rôzne druhy, surové 100 17 188 722 730 1181 1254 379 601 733 1224 322 220 537 1 015 1 619 2 282 1 050 685 752 0 Odobrať
Ľadový šalát 100 1 9 25 18 25 24 5 23 24 15 9 5 7 25 125 194 15 10 25 0 Odobrať
Bravčové mäso, varené, mleté 100 26 326 1173 1203 2061 2310 680 1025 1394 1597 1026 328 895 1 497 2 383 4 022 1 220 1 032 1 061 0 Odobrať
Bravčová slanina 100 3 37 133 137 234 263 77 117 158 182 117 37 102 170 271 457 139 117 121 0 Odobrať
Spolu
Odporúčaná denná dávka
Rozdiel
500 mg
 
 
69.7 g
56 g
13.7 g
822 mg
280 mg
542 mg
3078 mg
1050 mg
2028 mg
3165 mg
1400 mg
1765 mg
5401 mg
2730 mg
2671 mg
5998 mg
2100 mg
3898 mg
1833 mg
728 mg
1105 mg
2679 mg
875 mg
1804 mg
3513 mg
1820 mg
1693 mg
4417 mg
1960 mg
2457 mg
2162 mg
700 mg
1462 mg
841 mg
287 mg
554 mg
2330 mg
875 mg
1455 mg
4121 mg
 
 
6792 mg
 
 
10444 mg
 
 
3546 mg
 
 
2671 mg
 
 
2913 mg
 
 
0 mg
 
 
( Items: 1 - 5 from 5 )

Obsah aminokyselín v potravinách

Názov Typ Proteín Tryptofán Treonín Izoleucín Leucín Lyzín Metionín Fenylalanín Valín Arginín Hystidín Cysteín Tyrozín Alanín Kys. asparágová Kys. glutamová Glycín Prolín Serín Hydroxyprolín Action
Kapor, tepelne upravený Mäso 22.9 256 1002 1054 1858 2100 677 893 1178 1368 673 245 772 1383 2341 3413 1097 808 933 0 Pridať
Hovädzie rebro, varené/pečené Mäso 22.5 252 983 1012 1778 1872 576 878 1094 1422 770 252 756 1357 2056 3380 1228 994 860 0 Pridať
Bravčová slanina Mäso 2.9 37 133 137 234 263 77 117 158 182 117 37 102 170 271 457 139 117 121 0 Pridať
Losos, varený Mäso 22.1 248 969 1018 1796 2030 654 863 1139 1322 651 237 746 1337 2263 3299 1061 781 902 0 Pridať
Bravčové mäso, varené, mleté Mäso 25.7 326 1173 1203 2061 2310 680 1025 1394 1597 1026 328 895 1497 2383 4022 1220 1032 1061 0 Pridať
Lastúry, rôzne druhy, surové Mäso 16.8 188 722 730 1181 1254 379 601 733 1224 322 220 537 1015 1619 2282 1050 685 752 0 Pridať
Kuracie mäso s kožou, pečené Mäso 27.3 305 1128 1362 1986 2223 726 1061 1325 1711 802 364 879 1591 2434 3991 1764 1322 963 1 Pridať
Kuracie prsia, varené/pečené Mäso 31 362 1310 1638 2328 2635 859 1231 1539 1871 963 397 1047 1692 2764 4646 1524 1275 1067 1 Pridať
Kuracie prsia, varené Mäso 29 339 1224 1530 2175 2462 802 1150 1437 1748 900 371 978 1581 2583 4340 1424 1192 997 1 Pridať
Pstruh, surový Mäso 20.8 233 911 957 1688 1907 615 811 1070 1243 611 223 701 1256 2127 3100 997 734 847 0 Pridať
( Items: 1 - 10 from 103 )

Výrobcovia

© 2013 - 2025 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency