Aminox

Kalkulačka

Názov Množstvo Proteín Tryptofán Treonín Izoleucín Leucín Lyzín Metionín Fenylalanín Valín Arginín Hystidín Cysteín Tyrozín Alanín Kys. asparágová Kys. glutamová Glycín Prolín Serín Hydroxyprolín Action
Rajčiny 100 1 6 27 18 25 27 6 67 18 21 14 9 14 27 135 431 19 15 26 0 Odobrať
Lastúry, rôzne druhy, surové 100 17 188 722 730 1181 1254 379 601 733 1224 322 220 537 1 015 1 619 2 282 1 050 685 752 0 Odobrať
Losos, ružový, surový 100 20 223 874 919 1621 1831 590 778 1027 1193 587 214 673 1 206 2 042 2 976 957 705 813 0 Odobrať
Pstruh, surový 100 21 233 911 957 1688 1907 615 811 1070 1243 611 223 701 1 256 2 127 3 100 997 734 847 0 Odobrať
Kuracie mäso s kožou, pečené 100 27 305 1128 1362 1986 2223 726 1061 1325 1711 802 364 879 1 591 2 434 3 991 1 764 1 322 963 1 Odobrať
Spolu
Odporúčaná denná dávka
Rozdiel
500 mg
 
 
85.7 g
56 g
29.7 g
955 mg
280 mg
675 mg
3662 mg
1050 mg
2612 mg
3986 mg
1400 mg
2586 mg
6501 mg
2730 mg
3771 mg
7242 mg
2100 mg
5142 mg
2316 mg
728 mg
1588 mg
3318 mg
875 mg
2443 mg
4173 mg
1820 mg
2353 mg
5392 mg
1960 mg
3432 mg
2336 mg
700 mg
1636 mg
1030 mg
287 mg
743 mg
2804 mg
875 mg
1929 mg
5095 mg
 
 
8357 mg
 
 
12780 mg
 
 
4787 mg
 
 
3461 mg
 
 
3401 mg
 
 
1 mg
 
 
( Items: 1 - 5 from 5 )

Obsah aminokyselín v potravinách

Názov Typ Proteín Tryptofán Treonín Izoleucín Leucín Lyzín Metionín Fenylalanín Valín Arginín Hystidín Cysteín Tyrozín Alanín Kys. asparágová Kys. glutamová Glycín Prolín Serín Hydroxyprolín Action
Kuracie mäso s kožou, pečené Mäso 27.3 305 1128 1362 1986 2223 726 1061 1325 1711 802 364 879 1591 2434 3991 1764 1322 963 1 Pridať
Kuracie prsia, varené/pečené Mäso 31 362 1310 1638 2328 2635 859 1231 1539 1871 963 397 1047 1692 2764 4646 1524 1275 1067 1 Pridať
Kuracie prsia, varené Mäso 29 339 1224 1530 2175 2462 802 1150 1437 1748 900 371 978 1581 2583 4340 1424 1192 997 1 Pridať
Pstruh, surový Mäso 20.8 233 911 957 1688 1907 615 811 1070 1243 611 223 701 1256 2127 3100 997 734 847 0 Pridať
Tuniak, komerčný, surový yellowfin Mäso 23.4 262 1025 1077 1900 2147 692 913 1204 1399 688 251 789 1414 2394 3489 1122 827 954 0 Pridať
Losos, ružový, surový Mäso 19.9 223 874 919 1621 1831 590 778 1027 1193 587 214 673 1206 2042 2976 957 705 813 0 Pridať
Kapor, tepelne upravený Mäso 22.9 256 1002 1054 1858 2100 677 893 1178 1368 673 245 772 1383 2341 3413 1097 808 933 0 Pridať
Hovädzie rebro, varené/pečené Mäso 22.5 252 983 1012 1778 1872 576 878 1094 1422 770 252 756 1357 2056 3380 1228 994 860 0 Pridať
Bravčová slanina Mäso 2.9 37 133 137 234 263 77 117 158 182 117 37 102 170 271 457 139 117 121 0 Pridať
Losos, varený Mäso 22.1 248 969 1018 1796 2030 654 863 1139 1322 651 237 746 1337 2263 3299 1061 781 902 0 Pridať
( Items: 1 - 10 from 103 )

Výrobcovia

© 2013 - 2025 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency