Jin & Jang gulôčky

GlutenFreeDiet, RawFoodDiet, VeganDiet, VegetarianDiet 35 minút a namáčanie 7 hodín 4 porcie
Jin & Jang gulôčky

Ingrediencie

  • 1 šálka sušených odkôstkovaných datlí
  • ¾ šálky teplej vody
  • ½ šálky sušených hrozienok
  • ½ šálky sušených jabĺk
  • ½ šálky mandlí
  • 5 PL mandľovej múky
  • 1 PL kokosového oleja
  • 1 PL mletej škorice
  • 2 ½ PL kokosovej múčky
  • 1 ½ šálky strúhaného kokosu
  • 1 ½ šálky kakaového prášku

Postup

  1. Sušené datle namočíme do teplej vody a rozmixujeme.
  2. Sušené jablká a hrozienka si nadrobno nakrájame. Mandle posekáme na maličké kúsky.
  3. Do misky pridávame sušené jablká, hrozienka, mandle, mandľovú a kokosovú múku, kokosový olej, škoricu a rozmixované datle.
  4. V miske vznikne hmota, z ktorej tvarujeme guľôčky.
  5. Pripravíme si misku so strúhaným kokosom a druhú s kakaovým práškom. Guľôčky striedavo obaľujeme v kokose alebo v kakau.
  6. Hotové guľôčky vložíme na 20 minút do chladničky na stuhnutie.

Súvisiace recepty

Výrobcovia

© 2013 - 2024 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency