Čokoládové espresso fondue

VegetarianDiet 2 minúty 2 ½ šálky (600 ml)
Čokoládové espresso fondue

Ingrediencie

  • Pre fondue
  • ½ šálky (120 ml) vody a ½ šálky (120 ml) šľahačky zohriať a pridať
  • 5 čajových lyžičiek espressa alebo kávového prášku
  • 3 polievkové lyžice práškového cukru
  • Cca 360 ml polohorkej čokolády, rozsekanej na drobno
  • 2 polievkové lyžice vínovice

Postup

  1. Všetky prísady (s výnimkou vínovice) v uvedenom poradí vložiť do zásobníka Vitamix. Nasadiť kryt s uzáverom a upevniť ho.
  2. Nastaviť rýchlosť na VARIABLE, stupeň 1.
  3. Zapnúť prístroj a plynulo zvýšiť rýchlosť na stupeň 10 a potom na HIGH. Nechať bežať 5 sekúnd.
  4. Vyliať do fondue hrnca.
  5. Primiešať vínovicu.
Tip

Na dipovanie

Biskvitový koláč, ovocný koláč, jablkové plátky, hruškové plátky, indiánky, jahody, banány, ananásové kúsky, čerstvé alebo z konzervy.

1 porcia (½ šálky, 120 ml) obsahuje:

  • 440 kalórií
  • 36 g tuku
  • 6 g bielkovín
  • 37 g uhľohydrátov
Fondues

Súvisiace recepty

Výrobcovia

© 2013 - 2024 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency