Carpaccio z cvikly so šalátom z cviklových listov

  • GF, Vitarián, Vegán, Vegetarián
  • 20 minút
  • vysokootáčkový mixér
  • 2 porcie

Ingrediencie

  • ½ cvikle
  • 1 šálka listov červenej repy
  • čerstvý physalis
  • Omáčka
  • 5 cm chrenu
  • ½ šálky kešu orieškov
  • 1 PL sušeného physalisu
  • 2 kúsky sušeného jackfruitu (chlebovníku)
  • ½ šálky vody
  • soľ

Postup

  1. Cviklu pokrájame na tenké (carpaccio) plátky. Ingrediencie na omáčku rozmixujeme.
  2. Polovicu omáčky zmiešame s cviklou.
  3. Druhú polovicu zmiešame s listami červenej repy.
  4. 10 minút necháme postáť pri izbovej teplote.
  5. Ozdobíme čerstvým physalisom.

    ↑ Späť hore

    Počet hlasov: 69