Využite cenovo atraktívne sady prístrojov a inovatívnych produktov.

Bryndzová nátierka

GlutenFreeDiet, VegetarianDiet 10 minút 4 porcie
Bryndzová nátierka

Ingrediencie

  • 1 šálka bryndze
  • 5 sušených paradajok
  • 2 malé ostré červení čili papričky
  • 1 veľká tmavočervená nesladká papirka - kápia
  • 3 cherry paradajky
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 červená neostrá cibuľa
  • malý zväzok petržlenu
  • štipka soli
  • štipka korenia

Postup

  1. Najprv si pripravíme ostrú čili omáčku. Do mixéra dáme sušené paradajky, čili papričky, papriku, cherry paradajky, cesnak, soľ a pomixujeme dohľadka.
  2. Pokrájame cibuľu na drobné kocky.
  3. Do misy dáme bryndzu, ostrú omáčku, cibuľku a všetko dôsledne pomiešame vidličkou.
  4. Môžeme ozdobiť petržlenom, ktorý dokáže neutralizovať pach cesnaku.
Tip

Nátierku si môžete dochutiť čerstvou pažítkou.

Nátierky

Súvisiace recepty

Špenátový dip

Špenátový dip

Bazalkové pesto

Bazalkové pesto

Korenisté maslo

Korenisté maslo

Výrobcovia

© 2013 - 2024 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency