Využite cenovo atraktívne sady prístrojov a inovatívnych produktov.

,,Zapekaná“ brokolica s pestrou ,,ryžou“

GlutenFreeDiet, RawFoodDiet, VeganDiet, VegetarianDiet 30 minút a sušenie 4 hodiny 2 porcie
,,Zapekaná“ brokolica s pestrou ,,ryžou“

Ingrediencie

  • 1 brokolica
  • 3 PL olivového oleja
  • 5 PL tahini pasty
  • 1 PL citrónovej šťavy
  • 3 ČL sójovej omáčky tamari
  • 1 ČL agávového sirupu
  • 1 PL vínneho octu
  • 1 strúčik cesnaku
  • ½ čili papričky
  • malý kúsok zázvoru
  • Pestrá ryža
  • 1 šálka mrkvy
  • 1 šálka petržlenu
  • 5 makadamiových orechov
  • 1 PL miso pasty
  • 1 PL olivového oleja
  • 2 jarné cibuľky

Postup

  1. Brokolicu rozdelíme na jednotlivé ružičky, potrieme olejom a necháme 15 minút odstáť. Poukladáme na paraflexovú fóliu a necháme sušiť v sušičke 4 hodiny pri 40 °C.
  2. V mixéri na omáčku rozmixujeme tahini pastu, citrónovú šťavu, sójovú omáčku, sirup, ocot, cesnak, čili a zázvor. Omáčkou polejeme zapečenú brokolicu.
  3. Mrkvu a petržlen odšťavíme. Šťavu vypijeme, odšťavenú zmes zmixujeme s orechmi, cesnakom, miso pastou a olivovým olejom. Cibuľku nakrájame na kolieska a ozdobíme ňou vzniknutú „farebnú ryžu“.

Súvisiace recepty

Výrobcovia

© 2013 - 2024 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency