- GF, Vitarián, Vegán, Vegetarián
- 10 minút a namáčanie 8 hodín
- vysokootáčkový mixér
- 2 porcie
Ingrediencie
- 1 šálka cíceru, vopred namočeného
- 1 šálka kapusty
- 1 šálka repových listov
- 1 šálka špenátu
- 1 červená cibuľa
- 15 olív
- jedlé kvety levandule
- Omáčka
- 1 šálka čerstvého medvedieho cesnaku
- ½ avokáda
- ½ šálky vody
- soľ
Postup
- Cícer v tomto jedle zohráva hlavnú úlohu. Prílohu nám tvorí kapusta a listy repy, ktoré sú preliate omáčkou.
- Omáčku si rozmixujeme v mixéri a polejeme ňou cícer aj šalát.
- Pridáme olivy a červenú cibuľu.
- Ozdobíme jedlou levanduľou.
Počet hlasov: 896