Cícer s červeným šalátom a levanduľou

  • GF, Vitarián, Vegán, Vegetarián
  • 10 minút a namáčanie 8 hodín
  • vysokootáčkový mixér
  • 2 porcie

Ingrediencie

  • 1 šálka cíceru, vopred namočeného
  • 1 šálka kapusty
  • 1 šálka repových listov
  • 1 šálka špenátu
  • 1 červená cibuľa
  • 15 olív
  • jedlé kvety levandule
  • Omáčka
  • 1 šálka čerstvého medvedieho cesnaku
  • ½ avokáda
  • ½ šálky vody
  • soľ

Postup

  1. Cícer v tomto jedle zohráva hlavnú úlohu. Prílohu nám tvorí kapusta a listy repy, ktoré sú preliate omáčkou.
  2. Omáčku si rozmixujeme v mixéri a polejeme ňou cícer aj šalát.
  3. Pridáme olivy a červenú cibuľu.
  4. Ozdobíme jedlou levanduľou.

    ↑ Späť hore

    Počet hlasov: 118