Využite cenovo atraktívne sady prístrojov a inovatívnych produktov.

Raňajková banánovo-pohánková kaša

GlutenFreeDiet, RawFoodDiet, VeganDiet, VegetarianDiet 10 minút a namáčanie 7 hodín 2 porcie
Raňajková banánovo-pohánková kaša

Ingrediencie

  • 2 banány
  • 1 šálka datlí, vopred namočených
  • ½ šálky mandlí
  • 1 PL citrónu
  • 1 ČL vanilkového extraktu
  • štipka soli
  • štipka mletej škorice
  • ½ šálky pohánky, vopred namočenej

Postup

  1. Všetky ingrediencie okrem pohánky rozmixujeme v mixéri.
  2. Poslednú pridáme pohánku, pomixujeme už len pri nízkej rýchlosti pár sekúnd, aby sa nám zapracovala do zmesi, ale aby zostala chrumkavá.
  3. Kašu môžeme konzumovať hneď.
  4. Ak si chcete kašu predpripraviť na raňajky vopred, môžete ju skladovať v mrazničke aj dlhší čas a vždy asi 20 minút pred podávaním vybrať z mrazničky.
Kaše

Súvisiace recepty

Výrobcovia

© 2013 - 2024 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency