Využite cenovo atraktívne sady prístrojov a inovatívnych produktov.

Šnekový odšťavovač Hurom Slow Juicer H100

Špičkový dizajn, rýchle čistenie, maximum obsiahnutých živín

26. 07. 2018 Prístroje Odšťavovanie Recenzia  Hana Moravčíková
Šnekový odšťavovač Hurom Slow Juicer H100

Funkčnosť podľa potrieb užívateľov

Nový model odšťavovačov Hurom nie je vystavaný na tom, čo očakávali od novej série technickí inžinieri a dizajnéri, ale na požiadavkách užívateľov. Vďaka ich recenziám a pripomienkam navrhli tvorcovia Huromu nový model, ktorý je nie len výstavným kusom medzi estetickými kuchynskými spotrebičmi, ale predovšetkým odšťavovačom s maximálne jednoduchou obsluhou pred, počas a po odšťavovaní.

Práve na základe feedbacku od užívateľov si dizajnéri Huromu uvedomili, že jednou z vecí, ktorá ľudí odrádza od častého používania odšťavovača, je jeho zdĺhavé čistenie. Väčšinu dielov stačí opláchnuť pod tečúcou vodou, no sitko, doposiaľ neodmysliteľnú súčasť každého odšťavovača, je nutné drhnúť kefkou, aby sa v ňom kúsky listov či plodov neupchali. Hurom tento problém dokázal vyriešiť.

Maximálna simplifikácia procesu

Samotné odšťavovanie je v prípade Huromu H100 simplifikovaná na maximum. Používanie prístroja, jeho skladanie a rozkladanie, rovnako ako jeho čistenie je intuitívne a bezpečné. Vyťažená šťava si zachováva dokonalú chuť, výraznú arómu a vďaka šnekovému odšťavovaniu i maximum živín. Čo je však v časovej tiesni, napríklad ráno pred cestou do práce a do školy ešte dôležitejšie, je skutočnosť, že to všetko zvládne Hurom H100 bez sitka, za pomoci komponentov, ktoré pod tečúcou vodou opláchnete jednoducho ako obyčajný pohár. Komponenty, ktoré navyše sitko nahrádzajú, nemajú žiadne ostré súčiastky, a tak ich môžete bezpečne prepláchnuť a nechať vyschnúť.

Hurom Slow Juicer je jedným z najelegantnejších odšťavovačov na trhu.

Rýchlosť, ktorá vám umožní spomaliť

Hurom H100 vám ušetrí čas, aby ste si po odšťavení čerstvej zeleniny či ovocia mohli sadnúť na terasu, vyložiť si nohy a v pokoji si vychutnať pohár práve vyrobenej šťavy namiesto toho, aby ste stáli desať minúť za kuchynským dresom a umývali jednotlivé časti odšťavovača.

Tichý chod, ktorý nezobudí ani batoľa

Ak ste ranné vtáča a radi si chodíte pred prácou zabehať, Hurom vás poteší, pretože hneď po behu si budete môcť dopriať pohár výživnej šťavy bez toho, aby ste pobudili zvyšok domáceho osadenstva. H100 pracuje skutočne potichu, a tak môžete popri rannom odšťavovaní počúvať správy, obľúbený podcast, hudbu alebo spev vtákov.

Ani kvapka nazmar

Nový Hurom je dômyselne šetrný k surovinám, ktoré používate. Nielenže z nich vyťaží maximum vďaka silnému odšťavovaciemu lisu, ale jeho odšťavovacia komora je dokonca navrhnutá a zostrojená v sedem stupňovom sklone, vďaka čomu z nej vytečie aj posledná kvapka šťavy.

Šťava, smoothie aj zmrzlina

Hurom H100 je multifunkčným kuchnyským pomocníkom. Tri rôzne násady, ktoré prístroj využíva namiesto klasického sitka, vám pomôžu vyrobiť domáce šťavy, smoothies aj zdravé mrazené dezerty. Tú istú surovinu preto budete môcť využiť na tri rôzne spôsoby podľa toho, na čo budete mať práve chuť. Hurom je navrhnutý tak, aby vám na tanier alebo do pohára naservíroval akúkoľvek z týchto troch potravinových prevedení v tej najkvalitnejšej verzii – čerstvé, jemne spracované, nezahrievané, s maximálnym obsahom živých enzýmov, vitamínov, minerálov a stopových prvkov.

S Huromom je odšťavovanie ľahké, takže ho zvládne celá rodina.

Dizajn s puncom luxusu

Hurom H100 je odšťavovač, ktorý ozdobí každú kuchyňu. Vďaka svojmu vertikálnemu dizajnu je priestorovo nenáročný. Je navyše bezkonkurenčne elegantný, dostupný v niekoľkých farebných prevedeniach a zmestí sa aj do menších kuchýň, ktorým dodá pozlátko zdravého luxusu.

Tip Vitariána

„Milovníci čerstvých štiav vedia, že čistenie odšťavovača je zdĺhavý proces, najmä vyčistenie sitka. Sú s tým však viac-menej zmierení. Bežný konzument štiav si ale radšej kúpi v supermarkete hotový pasterizovaný produkt vyrobený z koncentrátu šťavy, ktorý má samozrejme s čerstvou šťavou spoločný iba názov. Tu prichádza na scénu Hurom Easy. Namáhavé čistenie sitka kefkou v jeho prípade odpadá úplne. Stačí sitko opláchnuť a je to! Nový princíp sitka Hurom je najväčšia inovácia pri odšťavovaní za posledné desaťročia. Hurom Easy je dokonca aj ozdobou každej kuchyne a jeho plusom je aj malý a skladný rozmer.“

Andrej Maťko, zakladateľ portálu Vitarian

Súvisiace články

Výrobcovia

© 2013 - 2024 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency