Využite cenovo atraktívne sady prístrojov a inovatívnych produktov.

Čo je to s mužmi?

muži strácajú odvahu

03. 04. 2014 Veda Emócie Partnerstvo Muž  Katarína Mikulová
Čo je to s mužmi?

Ak sú ženy svojimi polovičkami dnes unudené na smrť, nie je to žiadna novinka. Záujem mužov o dobrodružstvo a adrenalínové zážitky totiž náramne poklesol – za posledných 35 rokov klesol až o polovicu!

Ako informuje britská štúdia vo vedeckom žurnále Scientific Reports, muži sú dnes oveľa bojazlivejší ako voľakedy. Adrenalínové športy ich viac nelákajú a majú pred nimi rešpekt – na vine je aj chýbajúca vitalita a pochybnosť o vlastných pohybových schopnostiach. Dnešní muži nie sú žiadni akční hrdinovia a dobre to vedia – svoju mužnosť preto miesto aktívnych zážitkov oživujú v domácom bezpečí – pri videohrách a filmových „strielačkách“.

Vysedáva vás muž pri telke? Nie ste jediná!

Milé dámy – chcete svoju polovičku potešiť? Dajte mu do ruky playstation a odíďte z domu. Zatiaľ, čo váš drahý bude nerušene žiť rolu akčného hrdinu aspoň za počítačom, vy zažijete viac dobrodružstva, ak vyrazíte do ulíc bez neho!

Tip vitariána:

Ak chcete svojmu mužovi vrátiť "mužnosť", mali by ste si pamätať jednu vec: ani muž nie je nadčlovek a nemôžete od neho očakávať extrémy. Ak chcete, aby bol partner stále milý, nežný, usmiaty, verný a stále doma pri vás, nemôžete sa čudovať, že sa časom usadí na gauč a už sa z neho nepohne. Nechajte svojho muža byť mužným, nechajte ho, nech má priestor pre svojich mužských priateľov, koníčky a takisto seba samého. Byť mužom znamená aj to, byť slobodným a svoju mužnosť si užívať, tak to svojej polovičke doprajte :-)

Súvisiace články

Výrobcovia

© 2013 - 2024 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency