Využite cenovo atraktívne sady prístrojov a inovatívnych produktov.

5 prekvapujúcich známok toho, že potrebujete jesennú detoxikáciu

Stále kýchate, máte chuť na sladké a nemôžete sa dobre vyspať?

18. 09. 2014 Ochorenia Relax Detox  martina strihová
5 prekvapujúcich známok toho, že potrebujete jesennú detoxikáciu

Skontrolujte sa!

Prečítajte si päť znakov, podľa ktorých zistíte, či potrebujete jesennú očistu spolu s niektorými odporúčaniami Dr. Morrisona. Očistu potrebujete, ak trpíte čo i len jedným z týchto symptómov (prepáčte!).

Alergie

Ak sa každým rokom Vaše sezónne alergie len zhoršujú, hlavne na jeseň, nie je to len kvôli peľu, ale pravdepodobne upadá vaše zdravie. „Zistili sme, že pri očistách sa alergické reakcie veľmi zlepšujú”, tvrdí Dr. Morrison.

Krátkodobé odporučenie: Miestny včelí peľ na zmiernenie alergie. Dr. Morrison radí, ak trpíte sezónnymi alergiami, začnite s malou dávkou – jedna až dve granule včelieho peľu ráno nalačno a pomaly sa prepracujte k pol čajovej lyžičke dvakrát denne. Vnútorné užívanie včelieho peľu je prirodzený spôsob ako  znecitlivieť na peľ miestnych kvetín.

Problémy so spánkom

Zobúdzate sa skoro každú noc? Je to znakom stresu. Pečeň je hlavný detoxikačný orgán v tele, ktorý odbúrava chemikálie, predpísané lieky a alkohol, ktoré spôsobujú, že sa v noci budíte. Aj ak nepijete alkohol a zobúdzate sa, vaša pečeň pracuje ťažšie ako by mala.

Túžby po sladkom

Očistou sa nielen vylučujú toxíny, ale aj nezdravé zvyky. Cukor je návykový a môže sa stať naším zlozvykom. Najlepší spôsob ako sa zbaviť chutí na sladké je vzdať sa cukru úplne. Podľa Dr. Morrisona očista šťavami nepomôže.

Krátkodobé odporučenie: Dajte tri čajové lyžičky jablčného octu do vody. Úplne to ničí chute na jedlo.

Vyrážky

Pleť je odrazom toho, čo sa deje v tele, a to najmä svrbiace vyrážky. Pokožka vám hovorí, že máte v tele zápaly. Najčastejšie to je spôsobené stravou, ktorú jete. Vylúčenie niektorých zápal spôsobujúcich potravín môže byť to, čo práve potrebujete.

PMS

Dostať menštruáciu pravidelne každý mesiac ešte neznamená, že je všetko v poriadku. Existuje spôsob, aby ste nemali pocit nafúknutosti a namrzenosti každých 28 dní. Ak sa rozhodnete dať si očistnú diétu, pravdepodobne zmenšíte PMS symptómy až o 50%.

Krátkodobé odporučenie: Pupalkový olej je olej veľmi uznávaný pre svoje protizápalové účinky. Berte ho jeden až dvakrát denne.

Súvisiace články

Podľa vzoru PALEO

Podľa vzoru PALEO

Domáce maceráty

Domáce maceráty

Výrobcovia

© 2013 - 2024 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency