Využite cenovo atraktívne sady prístrojov a inovatívnych produktov.

Banán - zlepšuje zdravie a trávenie

1234654

14. 01. 2012 Trávenie Ovocie Zlúčeniny  L.R.
Banán - zlepšuje zdravie a trávenie

Banány sú ľahko stráviteľné

Pri slabom trávení môže byť pre vaše telo ťažké asimilovať živiny z jedla. Konzumácia ľahko stráviteľných potravín zmierňuje napätie tráviaceho traktu a poskytuje telu energiu. Sacharidy v banánoch sú ľahko rozložiteľné a prinášajú bunkám energiu.

Banány sú plné probiotík

Banány sú bohatým zdrojom fruktooligosacharidov, probiotík, ktorými sa živia priateľské baktérie v tráviacom trakte. Tieto prírodné probiotiká sú rozhodujúce pre zlepšenie rovnováhy črevnej flóry v tráviacom trakte a sú oveľa účinnejšie ako komerčné probiotiká. Keď tráviaci trakt zásobujete "fruktooligosacharidmi", zabezpečíte tak kvalitnú výživu pre priateľské baktérie. Banány sú jedným z najjednoduchších spôsobov, ako do vašej stravy zahrnúť viac probiotík.

Jedzte viac banánov

Niektorí ľudia prichádzajú na to, že keď zahrnú každý deň do svojho jedálnička 1-2 banány, ich trávenie sa začína zlepšovať. Raňajky len z banánov majú pre telo najväčší profit. A aké banány konzumovať? Najlepšie je vyskúšať aké sú pre vás najideálnejšie. Či už dozreté s hnedými fliačkami alebo banány žlté s trochou zelenej farby.

Súvisiace produkty

Súvisiace články

Výrobcovia

© 2013 - 2024 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency