Využite cenovo atraktívne sady prístrojov a inovatívnych produktov.

Smoothiada

Toto leto sú v kurze smoothies!

04. 07. 2017 Životný štýl Mixovanie  Hana Moravčíková
Smoothiada

Súťažte, inšpirujte sa a pri tom si užívajte skvelú chuť

Smoothie nápoje sú v tom správnom pomere ingrediencií ohromne zdravé a sýte. V lete ich však zatieňujú cukrom sladené a chladené limonády, ľadové čaje a kolové nápoje. BioBar sa rozhodol ľudí inšpirovať k zdravému životnému štýlu i v lete, keď na smoothie mnohí pri posedení v baroch a reštauráciách zabúdajú.

Smoothie si môžete vychutnať aj na rande.

Práve v lete sú však smoothies tým, čo naše telo potrebuje: dávkou živinami nabitého nápoja, ktorý zasýti no nepridá telu žiadne zbytočné kalórie. Chlorofyl, vitamíny, minerály, antioxidanty, kvalitná voda a dokonalá chuť, to je to, čo vám BioBar denno-denne vo svojich smoothies ponúka. Nechajte sa nimi inšpirovať a pripravujte si zdravé smoothie aj doma, alebo sa zapojte do našej súťaže a príďte si z času na čas vypiť smoothie zdarma.

„Rozmixované zelené smoothies predstavujú cestu, ako jednoducho a chutne získať liečivé vlastnosti z listovej zeleniny. Či už jete surovú stravu, vegánsku, vegetariánsku alebo tradičnú západnú stravu, pravidelné pitie zelených smoothies dokáže výrazne zlepšiť vaše zdravie.“ Victoria Boutenko, autorka knihy Predpis na zelené smoothie 

Smoothie má svoje miesto doma aj v práci.

Pri príležitosti okrúhleho piateho výročia nášho prvého článku o smoothies vyhlasuje portál vitarian.sk originálnu súťaž Smoothiada. Pravidlá sú jednoduché. Odskočte si na smoothie do BioBaru na Grösslingovej ulici 35 v Bratislave a urobte si selfie! Hoďte ho na svoj Instagram a nezabudnite fotku označiť hashtagom #smoothieada. Lokalizujte sa v BioBar Vitarián a zdieľajte aj na Facebooku.

Každý týždeň získajú 3 ľudia s najlepšími selfie smoothie zdarma podľa výberu pre seba a jednu ďalšiu osobu. Vyberáme každý piatok až do 28. augusta 2017!

Dajte si v BioBare smoothie, urobte si selfie fotku a vyhrajte smoothie zdarma.

Tip Vitariána

Každý, kto si v BioBare pochutná do 28. augusta 2017 na skvelom smoothie, môže navyše na vytlačený účet napísať svoje meno a kontaktné údaje, vložiť ho do zlosovacej nádoby a čakať do 28. augusta 2017, kedy bude vyžrebovaný výherca inšpiratívnej knihy Predpis na zelené smoothie, ktorá patrí k esenciálnej výbave každého milovníka smoothies.

Súvisiace články

Výrobcovia

© 2013 - 2024 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency