Využite cenovo atraktívne sady prístrojov a inovatívnych produktov.

Bill Clinton

z milovníka fastfoodu je prísny vegan

04. 11. 2013 Ochorenia Stravovanie Krv Osobnosti  Katarína Mikulová
Bill Clinton

Šesťdesiatsedemročný Clinton prekvapuje americké médiá. V rozhovore pre CNN priznal, že už tri roky je na veganskej strave. Dôvodom sú jeho problémy so srdcom a upchatie ciev v dôsledku nesprávnej životosprávy. Clinton schudol 11 kilogramov a cíti sa mimoriadne dobre. „Jedávam len ovocie, zeleninu, rôzne strukoviny a semená. Každé ráno si zarobím proteínový nápoj, aby som dodal telu potrebnú dávku bielkovín. Nepijem však kravské mlieko, ale len mandľové.“, hovorí pre CNN Bill Clinton.

Clinton je dnes fanúšikom rastlinnej stravy.

Clintona motivovala americká štúdia, ktorá zistila, že 82% ľudí trpiacich na upchatie ciev sa dokáže uzdraviť len samotnou zmenou stravy. Štúdia uvádza, že po zásadnej zmene stravovania sa nános z ciev uvoľňuje celkom sám. Vo vysielaní pre CNN súhlasí s Clintonom aj dvojica lekárov, ktorá zdôrazňuje, že je dôležité liečiť príčiny a nie symptómy ochorení.  

Exprezident sa rozhodol šíriť osvetu na amerických školách. „Chcel by som, aby sme zmenili smer jazdy ešte pred tým, ako narazíme na ľadovec“, vysvetľuje. Neostáva tak nič iné ako dúfať, že sa Clintonovi osveta podarí. Z Ameriky, krajiny fastfoodov, by sa tak svetom mohla šíriť nová vlna propagujúca zdravú rastlinnú stravu.

Pozrite si interview s Billom Clintonom. Pomaly 70-ročný exprezident vyzerá úžasne.

Súvisiace články

Výrobcovia

© 2013 - 2024 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency