Využite cenovo atraktívne sady prístrojov a inovatívnych produktov.

Si to, čo ješ!

Ako vitariánstvo mení myslenie a konanie ľudí

30. 07. 2014 Stravovanie Nervy  Jiří Šustr
Si to, čo ješ!

Čo znamená "intenzívnejší" kontakt so sebou?

Ak by sme sa chceli viac sústrediť na svoje potreby, pocity a túžby, výbornou cestou je práve zdravá výživa. Viacerí vitariáni hovoria, že sa im akoby "prečistil" spôsob ich myslenia, začali smerovať energiu k napĺňaniu a najmä realizovaniu svojich predstáv, ako má ich život vyzerať. Vitariánstvo akoby malo potenciál premieňať energiu slov do skutkov. Mať kontakt so sebou samým teda znamená, že keď nie sme vyrušovaní zlou životosprávou, najmä záťažou príjímania ťažko spracovateľnej stravy, otvoria sa nám nové možnosti a energia ako aktívnejšie narábať sa svojim životom.

Prečo rozvíjať aj svoje záujmy

Zdravé stravovanie znamená získavanie novej energie. Tú použijeme k prehĺbeniu pozornosti o naše záujmy. Okrem svojej "bežnej" psychohygienickej funkcie majú záujmy aj iný význam. Umožňujú nám byť šťastnými bytosťami. S našimi záujmami vieme stráviť celé hodiny. Zaujímavé je, že ak ľudia robia veci, ktoré ich bavia do hĺbky duše, stratia pojem o čase. Maľujú obraz a majú pocit, že ho tvorili len "pár" minút. Medzi naše záujmy môže patriť meditácia, joga, bojové umenie, umelecké aktivity. Ak sme my šťastní, tak sa naše šťastie prenáša aj na naše okolie a svet sa stáva krajším.

Čo Vám ešte prinesie vitariánstvo?

  • Všímavosť k okoliu, k životu, nárast pozornosti a koncentrácie
  • Ušetrenie vášho tela od náročného spracovávania konvenčnej stravy
  • Prílev energie a mentálnej sviežosti, nárast kreativity a tvorivosti
  • Zlepšenie imunity
  • Zrýchlenie regenerácie po ťažkých fyzických aj duševných výkonoch
  • Pripravenosť pre svoj spirituálny rast a "pokoj v duši"
Tip Vitariána

Živá strava vám vytvorí energiu, čas a chuť robiť veci, ktoré ste doteraz odkladali a ktoré vám okrem radosti prinesú a vývoj vašej bytosti.

Súvisiace články

Výrobcovia

© 2013 - 2024 Vitarian spol. s r. o.
Powered by MIBRON  |  Created by Faustagency